U JEDNOJ REČENICI: Piksi se obratio DIREKTNO Čeferinu! (FOTO)

Autor: Republika

Sport

21.10.2021

12:56

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi sastao se sa prvim čovekom UEFA Aleksandrom Čeferinom.

Starsport

Ilustracija Dragana Stojkovića Piksija i Aleksandra Čeferina

Tom prilikom, strateg "Orlova" se zahvalio čelniku evropske "kuće fudbala" na gostoprimstvu, a zajedničku fotografiju objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu.

- Veliko hvala mom prijatelju i predsedniku UEFA na gostoprimstvu - napisao je Stojković na popularnoj društvenoj mreži.

 

Povodom sastanka u Nionu, Piksi je dao izjavu za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

- Poziv predsednika UEFA Čeferina prihvatio sam sa velikim zadovoljstvom. Sastanku je prisustvovao i Zoran Laković, direktor nacionalnih federacija UEFA. Proveli smo vreme u prijatnom razgovoru o aktuelnim fudbalskim temama. Još jednom sam ponovio svoj stav da sam apsolutno protiv ideje da se Svetsko prvenstvo organizuje na svake dve godine. Moramo da sačuvamo EURO i poštujemo stavove UEFA. Prisutni su bili i Đorđo Marketi i Frank Rudolf sa kojima sam sarađivao dok sam bio član Tehničke komisije UEFA, bilo je zadovoljstvo videti ih ponovo - rekao je selektor Dragan Stojković.

Podsetimo, Piksijevu Srbiju u novembru očekuje ključan duel sa Portugalom u borbi za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, nakon uspešnog oktobarskog ciklusa tokom koga su "Orlovi" upisali dve pobede, protiv Luksemburga i Azerbejdžana.

Komentari (0)

Loading