DUPLO SLAVLJE NA MARAKANI: Sjajne vesti za Crvenu zvezdu, osmina finala LE na vidiku!

Autor:

Sport

10.10.2021

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za Crvenu zvezdu, štoperski tandem Aleksandar Dragović i Miloš Degenek je spreman da se vrati u takmičarski ritam!

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović, Milan Borjan i Miloš Degenek

Crvena zvezda je preživela pakleno gostovanje Ludogorecu bez četvorice standardnih prvotimaca, a stvari se polako vraćaju na svoje mesto.

Aleksandar Dragović i Miloš Degenek se dobro  osećaju posle pauze zbog zaraze koronavirusom, i potpuno se vraćaju u trenažni proces.

Oni su spremni da istrče na teren i pre naredne evropske utakmice u Danskoj 21. oktobra, pa će vikend ranije igrati protiv Kolubare u Lazarevcu.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Takođe, posle lakše povrede je počeo da trenira i Radovan Pankov, a od koronavirusa se oporavio i golman Milan Borjan.

Očekuje se i da kapiten zauzme mesto između stativa, prethodno ga je odlično odmenio Zoran Popović i na tri utakmice nije primio gol.

Crveno-beli gostuju Midtjilandu u narednom kolu Lige Evrope, a sa kompletiranjem tima, osmina finala je na vidiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Angry Chainsaw

10.10.2021 13:59

Ako dobijemo Mitjiland u Danskoj, što nije nemoguća misija, jer niti je Mitjiland jači od Genta, niti od Young Boys-a, niti id Kelna, koje smo sve redom tukli u gostima, her podsetiću Mitjiland je izvučen u našoj grupi kao najslabiji tim iz najslabijeg šešira, tako da i pobeda, ali i remi u Danskoj nas učvršćuju na prvom mestu, a neko će se već pobrinuti da otkine koji bod portugalcima u gostima, tako da i remi u Danskoj i Beogradu sa Mitjilandom i pobeda Ludogoreca kući nas takođe vode dalje, ali remi u Danskoj i pobeda kući protiv danaca i bugara nam daje 13 bodova pre zadnje utakmice!!!

Ogi

11.10.2021 12:27

Мислим да ће Звезда бити мало убојитија у нападу, али је млади голман Звезде такође доказао класу и да заслужује већу минутажу.