Pantić i Mitrović: NEREALAN REZULTAT, SKUPO SMO PLATILI GREŠKE!

Autor:

Sport

07.12.2017

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana Danilo Pantić i Milan Mitrović bili su složni u analizi nakon meča protiv Dinama iz Kijeva da je poraz previsok, ali da će ovo biti dobra opomena crno-belima pred naredne utakmice. Obojica su rekli da im ime protivnika u narednoj fazi nije previše važno, već da se oni pripreme što bolje za 1/16-finala u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Crno-beli smatraju da nisu zaslužili ovako ubedljiv poraz

Vezista Partizana Danilo Pantić imao je jedan dobar pokušaj protiv Dinama, ali je njegov udarac Buščov sjajnom paradom izbacio u korner. On je izjavio da rezultat nije bio realan, ali da se u Evropi greške skupo plaćaju.

- Veoma težak poraz za nas. Počeli smo dobro, imali nekoliko dobrih šansi, ali tako to biva u fudbalu, kada ne iskoristiš šanse onda sledi kazna. Rezultat ne pokazuje realno stanje stvari na terenu, primili smo brzo tri gola i nakon toga je sve bilo mnogo teže - izjavio je Pantić.

On kaže da je Dinamo vrlo jaka ekipa koja i najmenje propuste u odbrani surovo kažnjava.

- Dinamo je kvalitetan tim, svaki njihov pojedinac može da vas kazni. Oni su svaki naš pad koncentracije iskoristili. Mi smo imali večeras nekoliko "crnih rupa" tokom meča i oni su to dobro unovčili - izjavio je Pantić.

Defanzivac Partizana Milan Mitrović kaže da su šanse Partizana ostale neiskorišćene u Kijevu, što se ne može reći za Dinamo. Štoper Partizana deli mišljenje Danila Pantića da crno-beli nisu zaslužili ovako ubedljiv poraz na "Olimpijskom stadionu".

- Teško nam je pao ovaj poraz, očekivali smo bolji rezultat, primili smo tri brza gola i zakomplikovali situaciju. Mislili smo nakon Jevtovićevog gola da možemo da se vratimo, imali smo čak i onu veliku šansu preko Tavambe, ali nismo uspeli. Skupo su nas koštale greške, ali mi idemo dalje i okrećemo se narednim mečevima - istakao je Mitrović.

On kaže da je možda bolje što su crno-beli sada primili golove nakon grešaka, pa da izvuku pouke za naredne utakmice.

- Defanzivna čvrstina, koju smo do sada pokazivali, nije bila naša odlika večeras. Ali bolje je, ako već moramo, da sada primimo ove golove, da nam to bude opomena kako bismo bili bolji u drugim utakmicama i vratili na pobednički kolosek - rekao je defanzivac crno-belih.

Mitrović i Pantić su za kraj izjavili da im ime narednog protivnika na žrebu nije toliko važno.

- Nije nam bitan naredni protivnik, moramo da se skupimo i dobro pripremimo. Mi moramo da budemo na visini zadatka i spremni za svaki tim - saglasili su se prvotimci crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading