KAKO ĆE REAGOVATI PIKSI? Bivši fudbaler Crvene zvezde BEZ DLAKE na jeziku o selektoru Srbije!

Autor:

Sport

02.05.2021

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković dao je svoj sud o Draganu Stojkoviću Piksiju.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Stojković Piksi

Piksi je na prva tri meča na klupi reprezentacije Srbije zabeležio dve pobede i jedan remi, pa je čitava nacija zadovoljna startom kvalifikacija za SP.

Ninković priznaje da nije toliko pratio reprezentaciju, ali...

- Zbog razlike u vremenu nisam gledao, ali vidim da smo imali fenomenalne rezultate. Nadam se da će Piksi vratiti veru u srpski fudbal jer posle Antića niko nije toliko pratio, stadioni nisu bili puni. Nadam se da će Piksi da vrati euforiju koju smo imali kod Antića. Ne treba se zaletati, nismo izgubili tri meča, a već se priča da ćemo bez problema otići na Svetsko prvenstvo. Treba biti na zemlji, više nismo fudbalska velesila i svaki odlazak na veliko takmičenje je ogroman uspeh. Mislim da je sada još teži put jer samo prvi ide direktno, a drugi ide u baraž, pa će biti jako teško. Drago mi jer se polako vraća vera u reprezentaciju i ljudi prepoznaju da će Piksi možda uraditi ono što je uradio Antić - rekao je Ninković za NovaS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading