EMOTIVAN OPROŠTAJ OD NAVIJAČA U SIDNEJU: Ninkovićev "poslednji ples" sa suzama u očima!

Autor: M. M.

Sport

21.04.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler ostavio je dubok trag.

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD NAVIJAČA U SIDNEJU: Ninkovićev "poslednji ples" sa suzama u očima!

Foto: www.profimedia.rs

Iskusni vezni fudbaler Miloš Ninković (39) privodi kraju svoju uspešnu karijeru, a na oproštaju od navijača Vestern Sidneja na stadionu Vonderersa bilo je dirljivih scena.

Iako je poslednja utakmica završena porazom njegovog tima od Melburn sitija (2:1), njegov odlazak sa terena bio je vrlo emotivan. Bio je ispraćen špalirom fudbalera oba tima, a na teren je istrčao sa porodicom - suprugom Dejanom, kćerkama Angelinom i Dorotejom, i sinom Novakom. Na poklon je od klupske uprave dobio uramljen dres sa brojem deset.

Foto: www.profimedia.rs

Ninković sa porodicom


Iako nije bio deo startne postave, Ninković je ušao u igru 20 minuta pre kraja meča, ali nažalost nije uspeo da spasi svoj tim od poraza. Nakon meča, obišao je počasni krug po atletskoj stazi, potpisujući autograme i družeći se sa navijačima. Ovo je bio njegov "poslednji ples" pred domaćim fanovima, a Ninković je istakao zahvalnost za podršku koju je dobijao tokom svoje karijere.

- Bila je ovo moja poslednja utakmica pred našim navijačima. Bilo je teško. Hvala svima na podršci tokom poslednje dve godine. Ovaj klub je pazio na mene i moju porodicu, sada je moja obaveza da ostanem uz klub, da pomognem ovim mladim igračima... Ovo je moja poslednja utakmica pred našim navijačima, nadam se da nije u sezoni, nadam se da ću odigrati još nekoliko - rekao je Ninković sa suzama u očima. 

 

 

Ninković je karijeru započeo u Čukaričkom 2002. godine, a tokom karijere ostvario značajne uspehe osvojivši tri titule šampiona u Australiji sa Sidnejom, FFA Kup, kao i individualna priznanja poput medalje Džonija Vorena za igrača godine u Australiji i medalje Džoa Marstona za najboljeg pojedinca velikog finala A-lige. Takođe, bio je deo šampionskih timova Crvene zvezde u Srbiji i Dinama iz Kijeva u Ukrajini.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading