Stolica ocenio duel sa Čukom: Moderan i dobar fudbal

Autor:

Sport

27.10.2017

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na konferenciji za medije, fudbalskog kluba Voždovac, prisutnima su se obratili šef stručnog štaba Ilija Stolica i defanzivac Aleksandar Filipović, pred duel sa Čukaričkim u okviru 15.kola Superlige Srbije.

RepublikaFoto: fkvozdovac.rs
Ilija Stolica i Aleksandar Filipović

- Radujemo se unapred susretu sa našim sportskim prijateljima. Čukarički u srpskom fudbalu već godinama u nazad važi za jedan od tri-četiri najkvalitetnija kluba, i klub koji pretenduje na sam vrh tabele. Ove godine Čukarički je zajedno sa nama u grupi ekipa koje će preko plej-ofa pokušati  da se izbori za izlazak u Evropu – počeo je izjavu Ilija Stolica.

Prijateljstvo dvojice trenera istakao je i strateg Čukaričkog Nenad Lalatović, baš kao i Ilija Stolica.

- Susret koji je pred nama biće veoma kvalitetan i zanimljiv za sve ljubitelje dobrog i modernog fudbala, tako da sa nestrpljenjem čekamo utakmicu u nedelju i jedva čekamo susret. Čukarički ima izuzetno kvalitetan tim predvođen kolegom Lalatovićem. Domaćin je imao krizu, međutim mislim da će imati dovoljno snage i moći da izađe u susret nama u nedelju, mi ćemo na isti način pristupiti ovoj utakmici i siguran sam da je pred nama izuzetna fudbalska predstava – završio je Ilija Stolica.

Defanzivac Filipović pred ovaj duel vidi širu sliku, pored ovog duela on smatra da će se dva tima bore za Evropu.

- Očekujemo dosta kvalitetnu i zanimljivu utakmicu, gde se sastaju dve ekipe koje imaju isti cilj, a to je izlazak u Evropu, a takođe i dve ekipe koje žele da igraju fudbal, te da se nadigravaju i koje žele da pobede. Mi smo u odličnoj seriji rezultata i idemo na brdo sa konkretnim ciljem, a to je da pobedimo i da nastavimo seriju u kojoj se nalazimo – jasan je Aleksandar Filipović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading