MILOJEVIĆ UPOZORIO IGRAČE: Zemun nam je preči od Arsenala

Autor:

Sport

27.10.2017

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je crveno-belima meč protiv Zemuna u Superligi Srbije važniji od duela sa Arsenalom u Ligi Evropa.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević na treningu Zvezde

Crvena zvezda u nedelju gostuje Zemunu u 15. kolu Superlige Srbije. 

 - Gostujemo ekipi koja je u sredu pokazala da je reč o jednoj organizovanoj ekipi, ekipi koja zna šta hoće u svakom trenutku. Zemun je ekipa koja zaslužuje da bude u Superligi i drago mi je što su se vratili. Zemun je kompaktna ekipa, igra dosta disciplinovano i ima dosta dobrih igrača... Ne bih ja sad tu nikog izdvajao posebno. Mislim da je Zemun trebalo da ima mnogo više bodova nego što trenutno ima - rekao je Milojević, koji je dodao da će posle treninga u subotu biti poznato ko će igrati protiv Zemunaca.

Crveno-beli će potom, 2. novembra gostovati ekipi Arsenala u Ligi Evropa.

 - Mi o Arsenalu ne razmišljamo u ovom trenutku. Nama je prioritet prvenstvo, dosta puta smo to pominjali i igrači su toga svesni. U ovom trenutku nam je Zemun preči od Arsenala. Moji igrači su umorni. Ja to ne moram ni da kažem, to je evidentno, ali je to i normalno. Nijednog trenutka nismo rekli da ćemo da batalimo fudbal. Morate da shvatite da imamo igrače koji nisu prošli pripremni period, ali i onih koji nisu imali takmičarske utakmice prošle godine. Nijednog trenutka se nismo žalili. Kad je teško onda se treba pokazati, to sam rekao i igračima - naveo je trener Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading