BUM: Vratio se Jovan Krneta!

Autor:

Sport

22.07.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivano pojačanje.

RepublikaFoto: Starsport
Jovan Krneta u dresu Crvene zvezde

Bivši fudbaler Crvene zvezde koji je prošao kompletnu omladinsku školu Partizana Jovan Krneta vratio se posle pet i po godina u srpski fudbal. On će od naredne sezone igrati za ekipu Inđije.

Ekipa Inđije je prethodnu sezonu u Superligi završila na 14. mestu na tabeli, a ove u kojoj će u elitnom rangu u Srbiji učestvovati čak 20 timova, "zeleni" žele da izbegnu borbu za opstanak. U tu svrhu, već su doveli izvrsna pojačanja u vidu golmana Partizana Marka Jovičića i veziste Voždovca Stefana Purtića, a sada je dres kluba iz Vojvodine zadužio i Krneta.

Iskusni 28-godišnji štoper je karijeru započeo u mlađim kategorijama Partizana, odakle je prešao u Crvenu zvezdu. Na Marakani je proveo tri i po godine, od kojih je prvu bio na pozajmici u Sopotu, a potom se preselio u Kragujevac gde je nastupao za Radnički.

Posle pola godine u srcu Šumadije, Krneta se otisnuo u inostranstvo gde je nastupao za Černomorec, Ziru, Levadiakos i ponovo Ziru.

Ugovor za klubom iz Azerbejdžana mu je istekao 30. juna, a tri nedelje kasnije Inđija ga je dovela u svoje redove, pa će tu ispisati nove stranice svoje karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading