"Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim!"

Autor:

Sport

03.07.2020

07:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić lično je zahvalio Novaku Đokoviću na novčanoj donaciji njegovom gradu u borbi protiv koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Najbolji teniser sveta

Đoković je donirao pet miliona dinara bolnici u Novom Pazaru kako bi joj pomogao da kupi sve što joj nedostaje.

- Brate moj, hteo sam lično da ti zahvalim. U ime građana Novog Pazara za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim- napisao je Ljajić.

Đoković je u odgovoru zahvalio Ljajiću.

RepublikaFoto: Starsport
Adem Ljajić

- Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih voleo. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji- odgovorio je Đoković.

Đoković je u sredu donirao Opštoj bolnici u Novom Pazaru pet miliona dinara, a najavio je da će, ukoliko bude potrebno, još da pomogne.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading