BOMBA u doba korone: Sergej ide u Pariz, Leonardo sprema 100.000.000 evra Lotitu!

Autor:

Sport

30.03.2020

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sergej Milinković-Savić je opet jedna od najvrelijih tema na fudbalskoj pijaci. Srpski vezista je ove sezone opet igrao u onoj sjajnoj formi od pre dve godine i opet mu je cena porasla, a broj zainteresovanih klubova se uvećao. Prema pisanju francuskih medija i Gazete delo Sport, Pari Sen Žermen je klub koji je najviše zagrizao za Sergeja, a direktor francuskog kluba Leonardo je opčinjen srpskim vezistom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iz večnog grada u grad svetlosti!

Leonardo je hteo da dovede Sergeja još dok je bio direktor Milana u finišu letnjeg prelaznog roka 2018. godine.

Ali nesređena finansijska situacija u Milanu mu je tada vezala ruke, pa je mogao da predloži samo skupu pozajmicu sa opcijom otkupa ugovora što bi na kraju dovelo transfer do visine od 80.000.000 evra.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo

Sada je Leonardo opet zagrizao za Sergeja. Tačnije, nije se nikada ni ohladio već sada opet vidi dobru priliku da ga dovede u PSŽ. 

Gazeta piše da je slavni Brazilac spreman da uloži čak 100.000.000 evra u kupovinu srpskog reprezentativca narednog leta!

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Uprkos prognozama da će ekonomska kriza uzrokovana koronavirusom ostaviti traga na klubovima i da će prelazni rok biti siromašniji nego što se očekivalo, PSŽ bi trebalo da bude u dobroj poziciji.

"Sveci" će na kraju sezone ozbiljno rasteretiti budžet kada isteknu ugovori Kavanija, Tijaga Silve, Menijea, Kurzave i napraviće se prostor za kupovine pojačanja.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

A Leonardova prva želja je Sergej sa čijim agentom Matejom Kežmanom je ostao u kontaktu od tog leta 2018.

Pitanje je samo kako će se postaviti gazda rimskog kluba Klaudio Lotito...

RepublikaFoto: twitter.com/Mario Vera M.
Klaudio Lotito

On je prošlog leta dao usmeno obećanje Sergeju da će pristati da ga proda na kraju ove sezone za razumnu sumu ako srpski igrač i Lacio budu na visini zadataka i izbore Ligu šampiona.

Izgledalo je da su u tome uspeli, čak su bili ravnopravan kandidat za titulu, a onda je sezona prekinuta.

RepublikaFoto: Starsport
I on se pita... Mateja Kežman

Još se ne zna kako će se i da li će se sezone nastaviti...

Zbog toga bi nepredvidivi Lotito mogao da prekrši obećanje i da stavi veto na prodaje najboljih igrača među kojima je i Milinković Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading