(VIDEO) Crveni deo Londona konačno aplaudirao: Odlična partija Arsenala i ubedljiva pobeda nad "svrakama"!

Autor:

Sport

16.02.2020

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalna sezona za Arsenal, do 26. kola imali su neverovatan učinak, 31 osvojen bod i samo šest pobeda. Ipak, u 26. kolu dolaze i do sedmog trijumfa, slavili su na "Emiretjsu" protiv ekipe Njukasla sa 4:0 (0:0). Čini se da se Artetin uticaj sve više oseća i da Španac polako sklapa kockice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Arsenala

Prvi su ipak pripretili gosti, igrao se 15. minut kada je Žoelinton tukao iz dobre pozicije, ali pored gola rivala.

U drugom delu prvog poluvremena se Arsenal probudio i stvorio par prilika pred golom gostiju, najbolju je u 42. minutu propustio Mustafi, kada mu je jedan od fudbalera Njukasla skinuo loptu sa linije.

Otišlo se ipak bez golova na odmor, da bi nakon samo pet minuta igre "Tobdžije" imale veliku šansu, ali je Nketija pogodio prečku.


A onda, centaršut Pepea sa desne strane, najbolji u skoku Obamejang, koji trese mrežu "Svraka" u 54. minutu za 1:0.


Samo tri minuta kasnije, fantastičan potez mladog Sake, nakon toga ubacuje loptu na ivicu peterca, na pravom mestu se našao Pepe, koji duplira prednost "Tobdžija".


Usledila je nešto bolja i ofanzivnija igra Njukasla, imali su veliku šansu u 76. minutu, ali je Sent Maksiman pogodio stativu.

Sve je postalo jasno u 90. minutu, kada su domaći igrači odlično istrčali kontru, na kraju je Lakazet proigrao Ozila, koji je sa par metara matirao Dubravku, 3:0.


Nije to bio kraj, duboko u nadoknadi nova prilika za "Tobdžije", Lakazet je na kraju ostao sam pred golom rivala, te je naterao golmana "Svraka" da i četvrti put vadi loptu iz mreže.


Pobeda Arsenala, koji deluje sve bolje, popravili su igru u defanzivi, Pepe se sve bolje prilagođava na Premijer ligu, mladi fudbaleri iz dana u dan pokazuju da zaslužuju priliku i čini se da Mikel Arteta radi dobre stvari.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading