(VIDEO) Vanredno stanje ispred "Kamo Nou": Neviđene mere bezbednosti pred "El klasiko"!

Autor:

Sport

18.12.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekordan broj bezbedonosnih snaga u istoriji El Klasika čuva fudbalere uoči utakmice između Real Madrida i Barselone na "Kamp Nou". Satima pre meča sve se priprema za dolazak velikih rivala, ispred stadiona je pravo opsadno stanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Tot Barcelona
Jedan od specijalaca

Najveći meč španskog fudbala trebalo je da se odigra u oktoru, ali je odložen zbog nestabilne političke situacije u Kataloniji, s tim da je i sada napeto u Barseloni i zato je angažovano preko 3.000 pripadnika bezbednosti.

Španski mediji prenose da separatistička organizacija Cunami planira da prekine utakmicu, na šta su spremne vlasti u Barseloni prema rečima funcionera lokalne Vlade Migela Buha.

Specijalci su svuda okolo, podižu zaštititne ograde, kontrolišu svaki šaht u blizini stadiona, zatvaraju određene ulice, u određenim intervalima uvode pse koji njuškaju po tribinama Nou Kampa... Jednostavno, ništa se ne prepušta slučaju. Upravo iz tog razloga mediji uveravaju da ništa neće moći ponovo da odloži susret Barselona i Reala.

Pogledajte kako sve izgleda u blizini stadiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading