(VIDEO) Čista dominacija: Marsej bolje da nije ni dolazio u Pariz!

Autor:

Sport

27.10.2019

22:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već posle 11 kola francuskog šampionata možemo da nagovestimo ko će biti šampion. Jeste rano, ima još mnogo kola da se igra, ali Pari Sen Žermen igra fudbal koji je sa drugog nivoa u odnosu na onaj u Ligi 1, a u to se uverio i Marselj večeras na Parku Prinčeva - 4:0 (4:0). Od Olimpika nisu ostali ni dugmići. Rečju -gledali smo fudbalsko rasturanje. Posebno u prvom poluvremenu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi večeras dva gola

Kako je samo igrao tim Tomasa Tuhela, ofanzivno, poletno, brzo, po krilima, kroz sredinu, u talasima. Napad sa svih strana. Zato i ne čudi što je Marselj imao već tri gola u mreži već posle 32 minuta igre. Razlika u klasi je bila očigledna.

Da su bili malo precizniji igrači domaćeg tima moglo je da bude i 6:0 na poluvremenu. Odnos u upućenim udarcima ka golu protivnika posle 37 minuta bio je 9:1. Marselj “nije ni došao” na Park prinčeva. A to je PSŽ apsolutno iskoristio.

Utakmicu je fantastično otvorio Mauro Ikardi sa dva gola - u 10. i 26. minutu utakmice, a onda kao da je Mbape rekao "sada je moj red" pa je nastavio u istom ritmu i već do kraja prvog poluvremena postigao dva komada za 4:0 već na poluvremenu najvećeg francuskog derbija.

Imao je PSŽ još dve velike šanse u prvom poluvremenu. Jednu je propustio Ikardi na fantastičnu asistenciju Mbapea, a drugu Mbape kada je šutirao u 30. minutu utakmice, a Stiv Mandanda fantastično odreagovao i odbranio. Možda je Kilijan bio i sebičan u toj situaciji jer je imao Ikardija na drugoj strani.

Svi koji su pratili meč mogli su da gledaju fudbalski nokaut uživo, dok na terenu igra samo jedan tim. Imao je i Marselj nekoliko napada, ali to je sve bilo vrlo mlako u odnosu na ubojitog protivnika. Bio je malo bolji u nastavku, ali nedovoljno.

S obzirom na rezultat i razvoj situacije najbolje je bilo po Marselj da se drugo poluvreme i ne odigra, ali ako pitate navijače domaćeg tima oni su maksimalno uživali u odličnoj atmosferi i naslađivali se raspodiji svoje ekipe na terenu protiv ljutog rivala.

U drugom poluvremenu je Marselj bolje izgledao, PSŽ je bio zadovoljan rezultatom, pa je bilo manje vatrometa nego u prvih 45 minuta. Nemanja Radonjić nije ulazio u igru, a kakva je ovo utakmica bila možda je i bolje. Možda je Marselj igrom u drugom poluvremenu zaslužio barem počasni gol, ali nije stigao ni do toga.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading