Nije ovo zaslužio: Ne baš slavan ispraćaj u penziju velikog Fernanda Toresa!

Autor:

Sport

23.08.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo je! Fernando Tores je završio karijeru! Čuveni španski napadač odigrao je poslednju utakmicu, ali će se potruditi da je što pre zaboravi...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tores završio karijeru

Sagan Tosu doživeo je težak poraz na svom terenu od Kobea (6:1) u utakmici 24. kola J lige, u kojoj se od fudbala oprostio Fernando Tores.

Iskusni, 35-godišnji napadač je na seniorskom nivou debitovao pre 18 godina u dresu Atletiko Madrida, a tokom bogate karijere igrao je još za Liverpul, Čelsi, Milan i pomenuti japanski tim u koji je prešao u julu 2018.

Popularni El Ninjo odigrao je ceo meč u petak. Ipak, poslednju utakmicu neće pamtiti po dobrom, pošto je Kobe slavio sa ubedljivih 6:1.

Za goste su u prvom poluvremenu pogađali Jamauči, Inijesta, Tanaki. U listu strelaca se sa dva gola potom upisao Furuhaši, dok je konačni rezultat svojim drugim pogotkom postigao Jamauči.

Počasni gol za domaći tim postigao je Kanai.

Kobe je zabeležio drugu vetanu pobedu i sada je na 11. mestu, dok je Sagan Tosu u zoni ispadanja na 16. poziciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading