BEN I PREKIDI BACAJU DANCE NA KOLENA!

Autor:

Sport

06.08.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike utakmice rađaju velike igrače, a prvi okršaj Crvene zvezde i Kopenhagena (20.45, Arena sport 1) u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona savršena je prilika izabranicima Vladana Milojevića (49) da sebi obezbede mesto u loži besmrtnih velikana Marakane.

RepublikaFoto: Starsport
El Fardu Ben

Ulog je ogroman jer će pobednik dvomeča između srpskog i danskog prvaka doći u predvorje elite i imati zagarantovanu jesen u Evropi. Da će hrabro srce i smirena glava biti ključne na, nadamo se punom, stadionu u Ljutice Bogdana, smatra i Nenad Kovačević (38), nekadašnji kapiten crveno-belih koji za Srpski telegraf iznosi očekivanja od večerašnjeg duela.

ZA GOL VIŠE

Popularni Piksi imao je kao igrač Lensa priliku da oseti snagu "lavova", koji su 2007. godine eliminisali Francuze u 1. kolu tadašnjeg Kupa UEFA.

- Zanimljivo da im je i tada trener bio Stale Solbaken (51). Norvežanin je postavio u prvom mandatu u Kopenhagenu od 2006. do 2011. godine sistem i temelje kluba po kojima i dan-danas funkcionišu. Jako su disciplinovani, fizički besprekorno spremni, uvek u sistemu 4-4-2 i baš je taj automatizam najveća snaga Danaca. Mnogi misle da će večeras na Marakani biti tvrd meč, ali sam ubeđen da će pogodaka biti, nadam se makar jedan više u mreži gostiju. Vreme je da zablista El Fardu Ben (29) kao u prošlosezonskim kvalifikacijama, a očekujem da Zvezda bude opasna iz prekida jer ima odlične skakače. Smireno, ali nikako bojažljivo, treba igrati protiv Danaca, koji su svakako jači protivnik od Jang bojsa, koji bi nas čekao u narednoj rundi - ističe za naš list Nenad Kovačević.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Kopenhagena

LAVOVSKA BORBA

Trener Beograđana Vladan Milojević najavio je da bi mogao da iznenadi sastavom Solbakena, koji je do sada sedeo čak 533 puta na klupi "lavova" u dva mandata.

- Nakon gostovanja u Helsinkiju na veštačkoj travi nekoliko igrača se požalilo na povrede, tako da ću tek videti ko će na teren večeras. Ne pretimo gostima, ali obećavamo lavovsku borbu i uz vetar u leđa, koji nam uvek daju "Delije", možemo da se nadamo trijumfu. Mnogi pišu o tome da Zvezda nije u formi, ali neka se sete gde smo to bili pre tri godine, pre mog dolaska u klub. Nismo vanzemaljci, ali ćemo izginuti za grb kluba - poručio je strateg srpskog šampiona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading