Znate li od kada Mesi nije dao gol u četvrfinalu LŠ?

Autor:

Sport

16.04.2019

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lionel Mesi je sasvim spreman za duel sa Mančester junajtedom u četvrtfinalu Lige šampiona, tvrdi trener Barselone Ernesto Valverde.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lionel Mesi

Argentinac je propustio meč protiv Ueske u španskom prvenstvu, pošto je u prvom meču četvrtfinala elitnog takmičenja na Old Trafordu dobio udarac u lice od Krisa Smolinga.

Barsa je u Junajtedu slavila minimalnim rezultatom, a trener Valverde je posle meča izjavio da Mesi zbpog tog udarca nije mogao da igra na prepoznatljivom nivou.

Na konferenciji za medije novinari su podsetili španskog stručnjaka da prva zvezda njegovog tima gol u četvrtfinalima nije dala od 2013. godine i duela sa Pari Sen Žermenom.

- To samo znači da je vreme da postigne gol - nasmejao se Valverde. 

- Statistika vam govori o onome što se dogodilo, ne o onome što će se desiti. Mesi je u savršenoj formi za meč koji nas čeka.

Junajted je i u osmini finala izgubio na svom terenu, da bi u gostima PSŽ nadoknadio zaostatak. Valverdea su podsetili i da su Crveni đavoli 1999. godine upravo na Nou Kampu, golovima u nadoknadi vremena, preokrenuli finalni meč protiv Bajern Minhena.

- Želim da ispišemo našu istoriju. Ne postoji strah, samo uzbuđenje. Spremni smo, znamo šta sve može da se dogodi.

Meč u Barseloni na programu je u utorak od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading