Nije lako izboriti se za mesto u Barseloni: Ter Štegen hteo da ode

Autor:

Sport

01.03.2019

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je reči da je Klaudio Bravo napustio Barselonu zbog uslova koji je Mark Ter Štegen stavio pred upravu... "On ili ja". Nemac je rekao da je razmišljao o napuštanju "Nou Kampa".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mark Andre Ter Štegen

- Klaudio Bravo i ja nosili smo se dobro sa situacijom oko borbe za mesto prvog golmana. On je sjajan golman koji je zaslužio poziciju među stativama u prvih 11 u tom trenutku. Trener nije hteo to da menja jer je imao golmana koji u ligi odlično brani - rekao je Ter Štegen.

I ove sezone brani sjajno i sijaset puta je "vadio" svoj tim kada zakaže defanziva.

- Naravno da počnete da razmišljate o svojoj budućnosti, jer je minutaža najvažnija stvar. Nije mi bilo lakše ni kad mi je trener rekao da ću ja braniti u Primeri, a Bravo u ostalim takmičenjima. To nije ono što sam ja hteo, pa sam 2016. godine razmišljao da odem iz Barselone. Onda se Barselona odlučila se za mene. Mislim da sam joj se do sada odužio na golu dobrim odbranama - rekao je Ter Štegen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading