MAĐARI ĆE IMATI PODRŠKU U HUMSKOJ: Videoton stiže sa navijačima u Beograd

Autor:

Sport

11.08.2017

12:43 >> 12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Videoton imaće podršku 100 navijača u Beogradu na prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope protiv Partizana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Videotona će imati podršku navijača u Beogradu

Mađarski mediji navode da su se dva kluba dogovorila da Videoton u Beogradu ima podršku navijača. Oni se pozivaju na sajt Videotona koji je objavio da će karte za utakmicu u Beogradu moći da dobiju "isključivo navijači koji su bili na barem jednom gostovanju (od tri) tokom dosadašnjeg toka kvalifikacija za Ligu Evrope".

Na sajtu Videotona se navodi da je odlukom UEFA, koja je stupila na snagu u junu, "manjoj grupi gostujućih navijača omugućeno prisustvo na utakmicama koje se igraju iza zatvorenih stadionskih kapija".
 

 


Prva utakmica plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evropa između Partizana i Videotona biće odigrana u Beogradu, 17. avgusta na stadionu u Humskoj od 21.00 sat. Revanš je na programu nedelju dana kasnije u Felčutu.

 

UEFA je nedavno kaznila Partizan sa dve utakmice pred praznim tribinama i 130.000 evra zbog incidenata na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Crno-beli su najavili žalbu na tu odluku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading