UEFA BEZ MILOSTI: KATANAC NA HUMSKU!

Autor:

Sport

08.08.2017

07:57 >> 08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evropska fudbalska unija (UEFA) potvrdila je da će na Humsku staviti katanac u naredne dve utakmice koje će Partizan odigrati kao domaćin u evrokupovima! To praktično znači da će šampion Srbije 17. avgusta u Humskoj dočekati Videoton u plej-ofu Lige Evrope pred praznim tribinama, a da će isti slučaj biti ili u prvom meču grupne faze ili u prvoj sledećoj utakmici, najverovatnije naredne sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Partizana žestoko su oštetili crno-bele

UEFA je na svom zvaničnom sajtu objavila da su crno-beli "stradali" zbog četiri greha na duelima kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa i Budućnosti - navijača na stepeništima, korišćenja pirotehnike, bacanja objekata u teren, rasističkog ponašanja i upada navijača na atletsku stazu.

Partizan je kažnjen i jednom utakmicom uslovno, što znači da će tribine u Humskoj ponovo biti prazne ako se slični ispadi ponove u naredne tri godine. Srpski prvak moraće i da plati novčanu kaznu od 130.000 evra.

Ipak, direktor crno-belih Miloš Vazura poručio je da žalba Partizana tek treba da dođe na dnevni red UEFA.

- UEFA još nije odlučivala o našoj žalbi, samo je objavila prvobitnu odluku. Komentarisaćemo više kad se bude odlučivalo o žalbi. Mogu samo da kažem da je nedopustivo da naši navijači pogode igrača Olimpijakosa i da ulaze na teren - rekao je Vazura za Srpski telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading