Kako je Hari Kejn motivisao srpskog reprezentativca!

Autor:

Sport

30.11.2018

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Vedrera i reprezentativac Srbije Miloš Veljković izjavio je da je golgeter Totenhema Hari Kejn imao velikog uticaja na njegovu karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miloš Veljković učio od najboljih

- Igrao sam često sa Kejnom, naročito kada smo zajedno bili u drugom timu. Već tada je pokazivao da je veliki igrač sa posebnim instinktom za gol i odličnom tehnikom.Nekoliko puta je bio na pozajmici, ali nije mu svuda išlo. Ipak, nije odustajao- rekao je Veljković. 

Reprezentativac Srbije kaže da su mu Kejnovi saveti mnogo značili. 

- Sećam se razgovora sa njim dok je bio na pozajmici u Noriču. Imao je prelom stopala i bio je van terena duži period. Rekao mi je da će potpuno promeniti način života. Sve je uradio kako je rekao, promenio je način treniranja, bio je na dijeti. Isplatilo mu se, mnogo sam naučio od njega- dodao je Veljković. 


Veljković je u Totenhemu bio jedno vreme i sa Lukom Modrićem. 
RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Njegove tehničke sposobnosti sa loptom su neverovatne. Mogu da kažem da dugo nisam trenirao sa boljim igračem. Nažalost, nikada nismo igrali zajedno na jednoj utakmici- rekao je Veljković.


Defanzivac ekipe iz Bremena je pohvalio i kolegu iz reprezentacije, Sergeja Milinkovića-Savića. 

- Ista smo generacija, igrali smo zajedno za mlađe selekcije Srbije, kada smo osvojili Evropsko igrača do 19 godina i Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina. Znao sam da će daleko dogurati. Sada je igrač top klase koji može da igra za bilo koji veliki evropski klub- zaključio je Veljković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading