VELIKI DERBI U FINALU KUPA: Očekivano - oni odlučuju o osvajaču vrednog pehara!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.04.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon današnjih mečeva, poznata su imena dva kluba koji će u direktnom duelu odlučiti o osvajaču ovosezonskog kup takmičenja.

VELIKI DERBI U FINALU KUPA: Očekivano - oni odlučuju o osvajaču vrednog pehara!

Foto: FK Trayal

Kup Fudbalskog saveza Rasinskog okruga za sezonu 2023/24 stigao je do same zavešnice i ostalo je da dve najbolje ekipe odluče o nosiocu trofeja.

 

Ono što se uoči polufinalnih mečeva i očekivalo, dogodilo se. U velikom finalu sastaće se dve kruševačke ekipe, Trayal šampion ovosezonske istočne grupe srpskoligaškog karavana i ekipa Jedinstva 1936.

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Trstenik PPT (Trstenik) 6:0 (3:0)

Na stadionu Sportskog centra "Jedinstvo 1936", domaća ekipa je prema očekivanju ubedljivo savladala Trstenik PPT, sastav koji trenutno zauzima visoku treću poziciju na tabeli četvrtog takmičarskog ranga, Zone Centar.

Suštinski je pitanje pobednika rešeno već na samom početku, kada su fudbaleri u crveno-beloj sportskoj opremi preko Strahinje Ristića u 12. i Miloša Milovanovića u 15. minutu stigli do dva gola prednosti.

Do dlaska na odmor, Miloš Milovanović se još jednom upisao u listu strelaca, a nova kanonada domaćina usledila je u finišu meča kada su Đorđe Kotlajić , Mitar Radivojević i Nikola Milošević stavil itačku na ubedljiv trijumf.

Foto: FK Jedinstvo 1936 Kruševac

"Šestom brzinom" u finale kupa

 

Trayal (Kruševac) - Meševo (Meševo) 3:0 (2:0)

 

Novi šampion Srpske lige Istok, ekipa kruševačkog Trayala prema očekivanju je na sadionu "Mladost" stigla do trijumfa nad ekipom Meševa, što im je omogućilo da se i dalje nadaju osvajanju duple krune u aktuelnoj sezoni.

Dve ekipe su u akteulnoj sezoni odigrale dva prvenstvena meča u kojima je Trayal oba puta slavio. U Kruševcu na samom startu sezone bilo je 1:0, dok je meč koji je odigran u Meševu pre mesec i po dana takođe pripao "gumarima" rezultatom 3:1.

Ovoga puta Trayal je bio i najubedljiviji. Domaćin je u finipu prvog poluvremena uspeo da stigne do dva gola prednosti, a mrežu golmana Luke Markovića tresli su Filip Đurović u 37. i Filip Gogić u 44. minutu.

Konačan rezultat, svojim drugim pogotkom postavio je Filip Đurović u 72. minutu.

Nakon polufinalnih mečeva sve je jasno. U velikom finalu Kupa FS Rasinskog okruga sastaće se kruševački ligaški Trayal i Jedinstvo 1936.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading