ŽREB JE REKAO SVOJE: Izvučeni su parovi polufinala kupa - veliki derbi moguć je tek u finalu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četiri želje, ali pobednik može biti samo jedan.

ŽREB JE REKAO SVOJE: Izvučeni su parovi polufinala kupa - veliki derbi moguć je tek u finalu!

Foto: Instagram.com/FS Rasinskog okruga

Kup Fudbalskog saveza Rasinskog okruga stigao je do same završnice za sezonu 2023/24. U konkurenciji su ostala još četiri kluba koja će pokušati prvo da se domognu velikog finala, a zatim i prelaznog pehara.

 

U prostorijama Fudbalskog saveza Rasinskog okruga obavljn je žreb, a u kuglicama svoje mesto su našli kruševački klubovi Trayal i Jedinstvo 1936, kao i Meševo iz istoimenog mesta i ekipa Trstenika PPT.

Mnogi su očekivali i mogući gradski kruševački derbi u polufinalu kupa, ali do toga nije došlo, a žreb je odlučio da novi šampion istočne grupe srpskoligaškog karavana, ekipa Trayala borbu za duplu krunu nastavi duelom protiv Meševa, dok će Jedinstvo 1936 odmeriti snagu sa ekipom Trstenika PPT.

Interesantno je napomenuti da je Trstenik PPT jedini predstavnik Zone Zapad, dok preostala tri tima svoje borbe vode u Srpkoj ligi Istok.

U prethodnoj takmičarskoj rundi Trayal je slavio u Varvarinu protiv Temnića 1924 rezultatom 3:1, dok je drugi kruševački klub Jedinstvo 1936 na svom terenu sa 3:0 bilo bolje od Vinogradara iz Zleginja. Meševo je u četvrtfinalu bilo najubedljivije savladavši Župu iz Aleksandrovca rezultatom 4:0, dok je Trstenik PPT savladao Rubin iz Donjeg Stupanja sa 3:1.

Polufinalni dueli su na programu u sredu 17. aprila.

Foto: Instagram.com/FS Rasinskog okruga

Četiri želje, a samo je jedan trofej

 

- Kup Fudbalskog saveza Rasinskog okruga, polufinale:

Trayal (Kruševac) - Meševo (Meševo)

Jedinstvo 1936 (Kruševac) - Trstenik PPT (Trstenik)

Svakako apsolutni favorit ovosezonskog kup takmičenja jesu kruševački "gumari", ali da bi došli do drugog trofeja u aktuelnoj sezoni, pulenima treenra ivice Momčilovića zasigurno neće biti lako, prvo protiv Meševa, drugoplasirane ekipe trećeligaškog takmičenja, a zatim i u očekivanom gradskom derbiju u velikom finalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading