OFK PROTUTNJAO BUĐANOVCIMA: Gosti sigurnom igrom stigli do prvog prolećnog trijumfa!

Autor:

Sport

28.03.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaći nisu uspeli da spreče nalete rivala.

OFK PROTUTNJAO BUĐANOVCIMA: Gosti sigurnom igrom stigli do prvog prolećnog trijumfa!

Foto: OFK Brestač

U okviru 16. kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Mladosti (Buđanovci) ugostila je sastav OFK Brestača, domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije na tabeli (20 osvojenih bodova), dok su gosti sa dva boda više bili na šestom mestu u ligi.

Republika

Oba tima su u uvodna dva kola zabeležila po jedan osvojeni bod, pa je imperativ pobede bio prisutan kod domaćih, ali i gostujućih igrača. Veliku želju pokazali su fudbaleri Brestača od samog starta, što je dovelo do ranog vođstva.

Igrao se sedmi minut kada je mladi Marko Nikolić nakon kornera i povratne lopte Nikolića odlično reagovao, 1:0 za Brestač. Nastavili su gosti sa inicijativom nakon vođstva, i nakon pola sata igre viđen je sigurno najlepši detalj na utakmici.

Trajković igra iz prve do Nikolića, koji odmah na prvu šalje loptu do Jovanovića, on izlazi 1 na 1 sa golmanom Miloševićem, i pogađa mrežu Mladosti, 2:0 za goste. Do odlaska na odmor nove promene rezultata nije bilo.

Republika

Foto: OFK Brestač

Krajnji rezultat

U drugom poluvremenu domaći tim je pokušao da se vrati u meč, u uvodnih 15-tak minuta fudbaleri Mladosti stvorili su dve odlične prilike, ali je golman Košutić odličnim intervencijama odbio nalet rivala. 

Na isteku 67. minuta Trajković je ušao u kazneni prostor domaćina, gde ga štoper Mladosti ruši, sudija Radić pokazuje na belu tačku. Siguran sa penala bio je Miloš Kovačević, 3:0 za Brestač koji je u tim trenucima već prelomio meč u svoju korist. 

Tačku na sjajnu utakmicu od strane gostujućeg tima stavio je Nikola Sretković, koji je u 81. minutu glavom nakon odlično izvedenog kornera Sretkovića postavio konačnih 4:0 u korist ekipe Brestač.

Mladost (Buđanovci) - OFK Brestač 0:4 (0:2)

Mladost: Milošević, Krivošija, Janković (od 46' Košutić), Jovanović, Stjepanović (od 77' Krivošić), Ilijazi, Kurteš, Isailoski (od 77' Lilić), Praljić, Vujičić (od 77' Čalmić), Božić (od 46' Savić)

OFK Brestač: Košutić, Trajković (od 58' Radočaj), Kovačević, Sretković, Marin (od 79' Brković), Jovanović, Simić, Ivanović (od 79' Garašanin), Nikolić (od 63' Bogdanović), Kovačević, Radivojević

 U sledećem kolu Brestač dočekuje fenjeraša na tabeli, ekipu Car Uroš (Jazak), dok Mladost ide na noge Fruškogorcu iz Krčedina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading