SVI USLOVI ĆE BITI IDEALNI U SUBOTU: Stadion u Medoševcu će vrlo verovatno biti dobro popunjen za ovaj meč!

Autor:

Sport

29.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napredak i Komgrap se nalaze u odličnoj formi.

SVI USLOVI ĆE BITI IDEALNI U SUBOTU: Stadion u Medoševcu će vrlo verovatno biti dobro popunjen za ovaj meč!

Foto: FK Napredak Medoševac

U okviru 20. kola Beogradske zone ekipa Napretka iz Medoševca ugostiće sastav Komgrapa, meč je zakazan za subotu, 30. mart sa početkom od 16 časova.

Republika

Domaćin subotnjeg susreta je nakon prolećnog poraza vezao tri pobede, i od mesta koje vodi u baraž za niži rang, stigli su do deobe sedme pozicije na tabeli, koju drže sa po 30 osvojenih bodova. Po plasmanu predstojećeg rivala, ekipu iz Medoševca očekuje možda i najteži ispit od starta drugog dela prvenstva.

Trijumf bi sastav Napretka gurnuo u potencijalnu borbu za najviši plasman, ali je prvenstveno sigurno glavni cilj da se klub "ne plaši" za opstanak u ligi. Na stadionu u Medoševcu ekipa je u dosadašnjem toku lige zabeležila pet trijumfa, uz dva remija i isto toliko poraza.

 

 

Što se tiče gostiju, tim iz Makiške šume se nakon par solidnih sezona u zonskom stepenu takmičenja, u aktuelnom prvenstvu bori za plasman u viši rang takmičenja. Trenutno se Komgrap nalazi na trećem mestu, koje vodi u baraž, uz samo dva boda zaostatka za pozicijom koja vodi direktno u Srpsku ligu Beograd.

Komgrap je od starta proleća zabeležio dva remija i isto toliko pobeda, posebno se ističe trijumf u prošlom kolu protiv BSK-a 1926 iz Baćevca, koji je "gurnuo" klub na mesto koje vodi u baraž. 

Oba subotnja rivala se nalaze u odličnoj formi, što garantuje dobar meč, imajući u vidu da je teren u Medoševcu odlično pripremljen, navijačima preostaje samo da dođu na tribine i da uživaju.

Napredak (Medoševac) - Komgrap

Subota, 30. mart od 16 časova

Stadion u Medoševcu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading