"NIŽE LIGE" SA ADMIRALBET DOBITNICIMA! FK Vojvoda Milenko ponos ustaničkog kraja! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.03.2024

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj emisiji "Niže lige" na Republici posetili smo Kličevac i FK Vojvoda Milenko, koji je osvojio garnituru dresova u AdmiralBet nagradnoj igri "Nedobitni tiketi".

"NIŽE LIGE" SA ADMIRALBET DOBITNICIMA! FK Vojvoda Milenko ponos ustaničkog kraja! (VIDEO)

Foto: privatna arhiva, republika

Mi smo im poklon uručili, a sa Milošem Cvejićem, igračem i članom uprave, razgovarali smo o planovima i ambicijama kluba.

Kako nam je rekao, garnitura dresova koju su dobili im mnogo znači i veruje da će im dresovi u ovoj sezoni Braničevske okružne lige pomoći da izbore opstanak.

Klub 2026. slavi 100 godina postojanja, a nosi ime po ustaniku vojvodi Milenku, koji je baš iz Kličevca.

U klubu veruju da im je sređivanje svlačionica donelo sreću. Naime, krenuli su iz "džumbus lige" i iz godine u godinu, kako su svlačionice nicale, tako su i oni išli iz ranga u rang i tako došlo do Braničevske okružne lige, gde se bore za opstanak.

Priznaju da su se nadali da će biti bolje, ali uz dobar prelazni rok, koji su imali u zimu, veruju u bolje rezultate. Pritom, ulažu i u infrastrukturu, ekipa koja vodi klub je mlada, te je i "svaki blok prošao i kroz njihove ruke", odnosno sve su uradili sami uz pomoć dobrih ljudi kojima su zahvalni.

Lepa priča dolazi iz ovog kluba jer, kako kažu, mladi se bore za opstanak i ostanak u selu, a glavni cilj im je da klub u što boljoj poziciji dočeka stogodišnjicu.

Kako je protekla poseta u Kličevcu, kao i dodela dresova u AdmiralBet nagradnoj igri, možete pogledati na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading