PALANKA U SUZAMA: Pala je "Nepokorena mladost" - ništa od borbe za trofej!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

20.03.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv lokalni derbi odigran je u okviru polufinalne runde regionalnog kupa.

PALANKA U SUZAMA: Pala je "Nepokorena mladost" - ništa od borbe za trofej!

Foto: FK Jasenica 2017

Fudbaleri Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke, trenutno drugoplasirana ekipa Podunavske okružne lige, dočekali su na svom stadionu, popularnoj "Nepokorenoj mladosti" ekipu Morave iz Velike Plane, ekipu koja je jedan od glavnih konkurenata za plasman u treći stepen nacionalnog klupskog fudbala, Srpsku ligu Zapad.

 

Planjani, članovi Zone Podunavsko-šumadijske do prednosti su stigli u 21. minutu utakmice kada je mrežu Marka Radojkovića nakon solo prodora zatresao Filip Veselinović, što je ujedno bio i rezultat prvog perioda.

Daleko više uzbuđenja bilo je na startu nastavka igre, a gosti preko Petra Jovanović u 74. minutu dupliraju prednost i činilo se da je pitanje pobednika rešeno.

Domaćin uspeva da unese neizvesnost u meč samo četiri minuta kasnije kada se u strelce upisao Aleksandar Tacković, ali Jovan Stefanović četiri minuta pre poslednjeg zvižduka sudije Dimitrija Đorđevića, otklanja sve dilema kada je u pitanju pobednik i tim koji će se u finalu boriti za prestižni pehar.

Foto: Nemanja Matevski/Sport026.rs

Planjani su slavili u Smederevskoj Palanci i obezbedili plasman u finale kupa

 

- Kup FK Podunavskog okruga, polufinale:

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - Morava (Velika Plana) 1:3 (0:1)

Strelci: A. Tacković u 78. minutu za Jasenicu 2017; F. Veselinović u 21, P. Jovanović u 74. i J. Stefanović u 86. minutu za Moravu

Stadion: Gradski stadion "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

Sudija: Dimitrije Đorđević

Žuti karton: M. Agatonović (Jasenica 2017)

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka): Radojković, Nikolić (Miletić), Cvetić, Maričić (Agatonović), Mišić, Tacković (Perić), Ješić (Popović), Marić, Velić, Todorović, Perić.

Morava (Velika Plana): Petković, Prvulović, Vučković, P. Jovanović, Jančić (Anđelković), Mirić (Veliković), Veselinović (Pavlović), Stanisavljević (Grujić), Maksimović, Stefanović, J. Jovanović (Nađenović).

Već narednog vikenda obe ekipe očekuju velika prvenstvena iskušenja.

Jasenica 2017 u Smederevskoj Palanci u velikom derbiju kompletnog šampionata dočekuje Mladi radnik 1940 iz Radinca, dok će Morava nakon trijumfa nad OFK Napretkom iz Markovca gostovati Karađorđu u Topoli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading