IZ 1 U 2: Lider slavio nakon velikog preokreta - gosti se gostili na "Nepokorenoj mladosti"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravi prvenstveni duel odigran je prethodnog vikenda u Smederevskoj Palanci gde je domaća ekipa "pokazala zube" velikom rivalu iz višeg takmičarskog ranga.

IZ 1 U 2: Lider slavio nakon velikog preokreta - gosti se gostili na "Nepokorenoj mladosti"!

Foto: Sport026.rs/Bojan Živković

Fudbaleri Jasenice 2017 iz Smederevske Palanke jesenji deo sezone u okviru Podunavske okružne lige okončali su na visokoj četvrtoj poziciji i sa punim pravom se svi u klubu i gradu nadaju da predstojeće proleće može doneti i borbu za sav vrh tabele.

 

Palančani su ostvarili skor od 12 pobeda, jednog remija i dva poraza i u odlučujuće prolećne borbe ulaze sa četiri boda manje u odnosu na vodeći dvojac Mladi radnik 1940 iz Radinca i Borac 1932 iz Ralje.

Sa druge strane, fudbaleri OFK Napretka iz Markovca prethodne sezone su ubedljivo stigli do trofeja upravo u Podunavskoj okružnoj ligi, a već u aktuelnoj takmičarskoj godini nastavil isu sa sjajnim ostvarenjima, tako da u nastavak sezone ulaze kao lideri Zone Podunavsko-šumadijske, sa velikim izgledima da se z Markovcu već od jeseni 2024. godine zaigra srpskoligaški fudbal.

Dve navedene ekipe su u vikendu za nama odigrale kontrolni susret na stadionu "Nepokorena mladost" u Smederevskoj Palanci, a favorit je nakon rezultatskog preokreta, stigao do zasluženog trijumfa.

Gosti su u uvodnim minutima meča poveli pogotkom Kozića, ali su Palančani do odlaska na odmor uspeli da stignu do preokreta, a u listu strelaca su se upisali Petronijević i Gajić.

Nastavak susreta donosi daleko bolju igru gostujuće ekipe koja je u periodu od 70. do 83. minuta tri puta zatresla mrežu domaćeg sastava, čime je došlo do novog preokreta i ipak zasluženog trijufa ekipe koja je lider višeg ranga takmičenja.

Treba napomenuti da su treneri obe ekipe priliku pruili svim igra;ima koje su imali na raspolaganju.

Foto: Instagram.com/sport026_bz

Publika u Smederevskoj Palanci je mogla da uživa u sjajnoj fudbalskoj predstavi

 

- Prijateljska utakmica:

Jasenica 2017 (Smederevska Palanka) - OFK Napredak (Markovac) 2:4 (2:1)

Strelci: Petronijević 13`, Gajić 29`; Kizić 4`, Živanović 70`, Stojanović 79`, Bajović 83`

Stadion: "Nepokorena mladost", Smederevska Palanka

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone ekipa Jasenice 2017 u prolećnoj premijeri okružnog takmičarskog ranga dočekuje SASK Saraorce, dok će OFK Napredak iz Markovca u derbiju četvrtog takmičarskog ranga gostovati u Velikoj Plani gde će se sastati sa ekipom Morave. Meč je na programu 16. marta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading