USTANIK KAPLAREVIĆ: Sve je bilo rešeno nakon pola sata igre - fudbaler Takovskog ustanka sa dva gola rastužio domaćina! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaimljiva fudbalska predstava je održana u naselju u opštini Čačak.

USTANIK KAPLAREVIĆ: Sve je bilo rešeno nakon pola sata igre - fudbaler Takovskog ustanka sa dva gola rastužio domaćina! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Takovski ustanak

U sklopu priprema za nastavak takmičarske godine fudbaleri Morave iz Mojsinja, članovi Gradske lige Čačak ugostili su sastav iz Takova, Takovski ustanak koji iza sebe nema baš najuspešniju polusezonu u Opštinskoj ligi Gornji Milanovac.

 

Domaća ekipa u odlučujuće prolećne borbe ulazi sa sjkorom od dve pobede, isto toliko remija i sedam poraza i jasno je da u ovom momentu ne mogu očekivati značajnija ostvarenja u predstojećim mesecima. 

Sa druge strane sastav iz Takova se nalazi u sličnoj situaciji. Na svom kontu imaju svega sedam bodova i predstojeću polusezonu će koristiti kako bi izgradili bolje temelje za neku od narednih takmičarskih godina.

Već u prvom minutu meča viđen je fantastičan pogodak Saše Kaplarevića koji je doveo goste do prednosti, a samo sedam minuta kasnije isti igrač duplra prednost ekipe Takovskog ustanka.

Do odlaska na odmor viđen je još jedan pogodak, a mreža sastava iz Takova se zatresla u 26. minutu meča, što se na kraju ispostavilo i kao konačni rezultat duela u Mojsinju.

 

- Prijateljska utakmica:

Morava (Mojsinje) - Takovski ustanak (Takovo) 1:2 (1:2)

Strelac za Takovski ustanak: S. Kaplarević u 1. i 8. minutu

Stadion: u Mojsinju

Kada je reč o nastavku takmičarske sezone Morava u premijernom susretu gostuje u Prslonici ekipi Vujana, dok će Takovski ustanak priliku za bolje ostvarenje imati u Kalimanićima gde će odmeriti snagu sa ekipom Omladinca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading