TRIJUMF UOČI VELIKOG DERBIJA: Lider se sa gostovanja vratio sa tri boda u džepu - atmosfera u gradu pred utakmicu sezone doseže tačku ključanja!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.02.2024

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda kao uvertira za predstojeći praznik fudbala.

TRIJUMF UOČI VELIKOG DERBIJA: Lider se sa gostovanja vratio sa tri boda u džepu - atmosfera u gradu pred utakmicu sezone doseže tačku ključanja!

Foto: OFK Kopaonik 1931 Brus

Fudbaleri OFK Kopaonika 1931 iz Brusa i nakon tromesečne pauze u okviru Prve rasinske okružne lige nastavili su tamo gde su stali prethodne jeseni.

 

Tokom prethodne takmičarske godine, sastav iz Brusa se okitio šampionskim peharom u Drugoj rasinskoj okružnoj ligi, a čini se da se sa navedenim niko u klubu ne zadovoljava i već se sve sprema za novo šampiosnko slavlje koje bi trebalo da usledi za nekoliko meseci.

U prolećnoj premijeri OFK Kopaonik 1931 je gostovao u Milutovcu gde se sastao sa ekipom Poleta 57 koja u poslednja četiri jesenja duela nije znala za neuspeh, ali ovoga puta su naišli na znatno kvalitetnijeg rivala koji sasvfim zasluženo zabeležio novu "prvenstvenu trojku".

Pred oko stotinak ljubitelja fudbala, pitanje pobednika je bilo rešeno već u uvodnih 45 minuta igre kada je mrežu domaćina dva puta zatresao Nemanja Planiničić.

U nastavku meča gosti su preko Marjana Nikolića u 73. minutu samo potvrdili trijumf kojim su stigli do desetog uzastopnog trijumfa čime je i zadržana bodovna prednost u odnosu na najbliže rivale Rubin iz Donjeg Stupanja i Jastrebac iz Velikog Šiljegovca.

Foto: OFK Kopaonik 1931 Brus

Kaznena ekspedicija iz Brusa

 

- Prva rasinska okružna liga, 16. kolo:

Polet 57 (Milutovac) - OFK Kopaonik 1931 (Brus) 0:3 (0:2)

Strelci: N. Planiničić u 20. i 36. minutu i M. Nikolić u 73. minutu za OFK Kopaonik 1931

Stadion: FK Polet 57 u Milutovcu

Gledalaca: 100

Sudija: Vojin Janjić

Žuti kartoni: Zdravković, Čaloveić (OFK Kopaonik 1931)

Polet 57 (Milutovac): Damljanović, Kezunović, Jugović, Vesić, Lazić, Rajković, Nikolić, Ignjatović (Hadžić), Popović (Marković), Đonjić, Kostić.

OFK Kopaonik 1931 (Brus): I. Nikolić, Knežević (Stanisavljević), Danilović (Milisavnjević), M. Nikolić (Obradović), Planiničić, Čaloveić, Vukojević, Todorović, Burgić, Zdravković, Mehmedi.

Ovim trijumfom fudbaleri OFK Kopaonika 1931 načinili su sjajnu uvertiru za predstojeći vikend kada je na programu veliki derbi grada Brusa u kojem će aktuelni lider dočekati ekipu FUD-a. Navedeni susret na programu je u subotu 2. marta sa početkom od 15 časova.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading