SPEKTAKL HUMANITARNOG KARAKTERA: Navijači, sada se pokažite - sav prihod sa meča na "AdmiralBet Areni" biće uplaćen za lečenje Aleksandre Dinić!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.02.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Humanost je u ovom momentu mnogo važnija i od same fudbalekse predstave.

SPEKTAKL HUMANITARNOG KARAKTERA: Navijači, sada se pokažite - sav prihod sa meča na "AdmiralBet Areni" biće uplaćen za lečenje Aleksandre Dinić!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog ulaze u takmičarsku nedelju, a generalnu probu pred nastavak borbe za bodove imaće na svojoj "AdmiralBet Areni" u subotu 17. februara sa početkom od 14 časova kada će se sastati sa ekipom GFK Slovena iz Rume, jesenjim šampionom vojvođasnke grupe srpskoligaškog fudbala.

 

Navedeni susret imaće veliki značaj za obe ekipe kada je u pitanju brušenje forme uoči odlučujućih prolećnih borbi, ali isto tako treba napomenuti da će duel imati humanitarni karakter. Tim povodom iz redova sremskomitrovačkog kluba su se obratili javnosti kratkim saoštenjem:

- U subotu generalna proba pred nastavak prvenstva. Podsećamo navijače da je ulaz na naš stadion besplatan, ali i da nastavljamo sa akcijom prikupljanja sredstava za lečenje teško obolele sugrađanke Aleksandre Dinić. Kutije za dobrovoljne priloge biće postavljene na samim ulazima. Vidimo se na “AdmiralBet areni”!

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Pripremni meč humanitarnog karaktera

 

- Prijateljska utakmica:

Radnički (Sremska Mitrovica) - GFK Sloven (Ruma)

Stadion: "AdmiralBet Arena"

Datum: Subota, 17. februar

Početak: 14 časova

Kada je reč o nastavku borbe za bodove, obe ekipe u nastavku sezone imaju najviše ambicije.

Fudbaleri sremskomitrovačkog Radničkog su jesen u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudala okončali na sedmoj poziciji sa šest bodova manje od Inđija Toyo Tires koja trenutno zauzima poziciju koja po okončanju ligaškog dela sezone vodi direktno u elitni rang.

Sa druge strane ekipa GFK Slovena iz Rume stigla je do jesenjih lovorika u prvom delu takmičarske godine u okviru Srpske lige Vojvodina i svakako svi u Rumi se nadaju da će čelnu poziciju i zadržati i da će od naredne jeseni biti učesnici prvoligaškog karavana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading