TRILING ASOVA JE STIGAO: Prolećni izazovi će biti veliki - klupska stremljenja su usmerena ka ostvarenju ranije zacrtanih planova! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

28.01.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njih će se mnogo očekivati.

TRILING ASOVA JE STIGAO: Prolećni izazovi će biti veliki - klupska stremljenja su usmerena ka ostvarenju ranije zacrtanih planova! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kula

Iza fudbalera Kule iz istoimenog mesta je, ne baš uspešna polusezona koja je najavila da će se ekipa u drugom delu takmičarske 2023/24 godine boriti za očuvanje statusa člana Područne fudbalske lige Sombor.

 

Kuljani su ostvaril iskor od četiri pobede, jednog remija i deset poraza i sa ukupno 13 osvojenih bodova u prolećne borbe ulaze sa 14. pozicije na tabeli.

Kako bi u nastavku takmičenja uspeli da obezbede zacrtane klupske ciljeve klub je angažovao novog trenera Mladena Prola, a zatim su na red došle i igračke akvizicije.

U Kulu su već pristigli Aleksandar Ćovin iz redova Lipara, Janko Kulić, igrač velikog isksutva koji je nastupao za somborski Radnički, Tekstilac iz Odžaka, Proleter iz Teslića, kulski Hajduk 1912,..., Nmanja Kulić mlađi brat već pomenutog Janka, kao i Bogdan Gačević, koji je došao iz Mladosti iz Kruščića.

Ovoga puta klub je predstavio još trojicu novajlija.

Reč je o Dejanu Stojanovu, Miljanu Đođiću i Marku Rovčaninu.

Stojanov u Kulu stiže kao slobodan igrač, a tokom dosadašnje karijera je nosio opremu gradskog rivala Hajduka, a igra u defanzivnoj liniji.

 

Miljan Đođić odlično poznaje novu sredinu s obzirom da je tokom dosadašnje karijere nosio dres Kule. Reč je o iskusnom i proverenom defanzivnom fubaleru koji ovoga puta dolazi iz redova Mladosti iz Kruščića.

Kada je o Rovčaninu, reč je o veznom igraču koji stiže iz Hajduka 1912.

Da podsetimo, kada je reč o nastavku takmičenja, u prolećnoj premijeri Kulu očekuje veliki derbi protiv Rusina iz Ruskog Krstura i već navedeni susret u mnogome će odrediti sudbinu kluba u aktuelnoj sezoni. Susret je na programu trećeg dana meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 1:1.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading