"GROM IZ VEDROG NEBA": U napadu na zonski rang sa igračem koji je protekle jeseni nastupao u okviru istog!

Autor:

Sport

25.01.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugo zimsko pojačanje.

"GROM IZ VEDROG NEBA": U napadu na zonski rang sa igračem koji je protekle jeseni nastupao u okviru istog!

Foto: FK Rubin Donji Stupanj

Drugo pojačanje

Sastav Rubina partijama tokom jesenjeg dela prvenstva Prve rasinske okružne lige istakao je kandidaturu za promenu ranga takmičenja.

Republika

U Donjem Stupnju zimska pauza se provodi na deobi druge pozicije sa tri boda zaostatka za u odnosu na lidera. Prva tri tima na tabeli će tokom prolećnog dela voditi glavne bitke za mesta koja daju priliku da se klub sledeće sezone takmiči u zonskom stepenu takmičenja.

Prvo zimsko pojačanje bio je Mladen Simonović (19), koji je protekle jeseni u okviru Srpske lige Istok nastupao za Jedinstvo 1936 iz Kruševca, a ubrzo nakon njega promovisan je i drugi novajlija.

Ilija Milić (21) nakon šest meseci provedenih u redovima Župe iz Aleksandrovca odlučio se za promenu sredine, i na proleće će nositi dres Rubina. Milić je ponikao u timu iz Aleksandrovca, kasnije je nastupao za Trajal, Komgrap i Čučuge. 

Milić je protekle jeseni u okviru Zone Zapad nastupio na 11 utakmica, i sa svojim sada već bivšim saigračima stigao je do plasmana na peto mesto na tabeli. U poslednja četiri kola ekipa je osvojila samo tri boda, i to je tim iz Aleksandrovca koštalo boljeg plasmana.

Najnovija akvizicija kluba iz Donjeg Stupnja može pokriti više pozicija na terenu, ali je plan uprave da sa Ilijom ojača napad Rubina. 

Drugi deo sezone sastav Rubina otvara pred svojim navijačima protiv Sloge iz Dašnice, trenutno petoplasiranog tima na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading