U PROLEĆNE BORBE ULAZE SA NOVIM TRENEROM: Rešenje je pronađeno u sopstvenim redovima - opstanak je primarni cilj!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.01.2024

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On odlično poznaje dešavanja u čajetinskom fudbalu.

U PROLEĆNE BORBE ULAZE SA NOVIM TRENEROM: Rešenje je pronađeno u sopstvenim redovima - opstanak je primarni cilj!

Foto: FK Zlatibor

Fudbaleri čajetinskog Zlatibora pre tri sezone bili su deo elitnog ranga srpskog klupskog fudbala. ali je zatim usledio strmoglavi pad i ekipa se u aktuelnoj sezoni takmiči u zapadnoj grupi srpskoligaškog karavana.

 

Prolećni deo takmičarske 2023/24 godine ekipa sa stadiona "Švajcarija" je okončala sa skorom od pet pobeda, tri remija i sedam poraza i sa ukupno 18 osovjenih bodova zauzimaju osmu poziciju na tabeli, ali se mora istaći da imaju svega pet bodova više u odnosu na pretposlednjeplasirani OFK Mihajlovac.

Tokom pauze između dva dela šampionata Zlatibor je ostao bez šefa stručnog štaba. Dosadašnji trener Slaviša Kovačević je preuzeo drugoplasirani FAP iz Priboja, ali se na novog šefa struke nije dugo čekalo.

Rukovodstvo kluba iz Čajetine je odlučilo da poverenje uoči odlučujućih prolećnoh borbi, poverenje pokloni Ivici Cvetanovskom koji je bio deo stručnog šaba kluba i koji svakako odlično poznaje sva dešavanja u redovima Zlatibora.

U pitanju je iskusni pedesetosmogodišnji stručnjak iza kojeg je i internacionalna trenerska karijera.

Foto: FK Zlatibor

Na "Švajcariji" se očekuju neka bolja vremena

 

- Ivica Cvetanovski:

Datum rođenja: 10. februar 1965. godine

Trenerska karijera: Sloga (Kraljevo), Nanjao (Kina)-pomoćni trener, GFK Sloboda (Užice)-pomoćni trener, GFK Sloboda U-17 (Užice), King Fajsal (Gana)-pomoćni trener, Zlatibor (Čajetina)-pomoćni trener

Priliku za debi na poziciji šefa stručnog štaba Ivica Cvetanovski će imati u prolećnoj premijeri kada će Zlatibor gostovati Slogi iz Požege. Navedeni susret je zakazan za deveti dan meseca marta, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je trijumfom Zlatibora minimalnim rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading