NA MLADIMA SVET OSTAJE: Održana je uspešno sada već tradicionalna, druga po redu manifestacija!

Autor:

Sport

30.12.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast svim učesnicima.

NA MLADIMA SVET OSTAJE: Održana je uspešno sada već tradicionalna, druga po redu manifestacija!

Foto: FK Titel

Najavili smo pre par dana da se organizuje Novogodišnje druženje u hali OŠ "Svetozar Miletić", i da su pokretači akcije treneri Titela, Jovan Radivojević i Nemanja Jovanov. 

Republika

U jučerašnjem spektaklu u Titelu deca su pobedila roditelje i tako ih savetovali da moraju još da treniraju da bi ih pobedili. Sada već tradicionalna manifestacija deca protiv roditelja za sam kraj godine, druga po redu.

Iz kluba su povodom ove manifestacije poručili:

- Ovom prilikom u ime kluba i naših trenera Jovana i Nemanje želimo da se zahvalimo svim akterima i učesnicima oko organizacije i samog spektakla. Velika zahvalnost ide deci, roditeljima, trenerima, prvotimcima, prijateljima kluba i velikom broju navijača koji su ispratili ovu manifestaciju. Velika zahvalnost ide našem Milanu Latinkiću koji je za naše učesnike obezbedio sokove, vodu i slatkiše. Velika zahvalnost ide i našem fotografu na jučerašnjem druženju, a to je Vladmir Ždrnja, čije su prelepe slike obeležile naš spektakl.

 

 

Juče su pobedila deca, fudbal, drugarstvo i radost, cilj je ispunjen. Na prelep način ispraćena je 2023. godina, i sada je vreme za "odmor" tokom praznika. "Juriće" fudbalski klub Titel na proleće plasman u Prvu novosadsku ligu, zimsku pauzu ekipa provodi na deobi trećeg mesta u Drugoj ligi, zaostatak za pozicijom koja garantuje promenu lige je samo dva boda. 

Drugi deo sezone Titel otvara pred svojim navijačima protiv Obilića iz Vilova, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 8:0.

BONUS VIDEO: 


 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading