U REDOVIMA VOJE GAČIĆ MOGU BITI ZADOVOLJNI: Rezervisti osigurali trijumf na zatvaranju polusezone - pred start meča, prizor za istoriju! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.11.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čak šest fudbalera iz omladinskog pogona domaćina je dobilo priliku na ovom susretu.

U REDOVIMA VOJE GAČIĆ MOGU BITI ZADOVOLJNI: Rezervisti osigurali trijumf na zatvaranju polusezone - pred start meča, prizor za istoriju!  (VIDEO)

Foto: FK Voja Gačić

U okviru 14. kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Voje Gačić ugostila je sastav Mladosti iz Vojlovice. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije i 16 osvojenih bodova, dok su gosti sa četiri boda manje bili na osmom mestu u ligi.

Republika

Uvodni minuti susreta protekli su sa određenom dozom nervoze na obe strane, pokušali su fudbaleri da stignu do pogotka, ali je prva situacija bitna pomena bila u "negativnom" kontekstu. Zbog nesportskog ponašanja po jedan crveni karton pokazan je na obe strane, ranije su put svlačionice krenuli Gusti Ivanov (Voja Gačić) i Ljubo Sarić koji je branio boje Mladosti.

Samo tri minuta kasnije domaći stižu do prednosti, Milan Kastratović je prelepim udarcem pogodio same rašlje gostujućeg golmana, 1:0. Nastavili su fudbaleri Voje Gačić sa napadima, ali su tri izgledne prilike do odlaska na odmor, ali iste nisu uspeli da iskoriste. 

 

 

Drugi deo meča počinje sa izmenama na obe strane, uspešniji je po pitanju rezervista bio trener domaćih, Miodrag Gačić, jer su upravo fudbaleri sa klupe osigurali trijumf.

Raša Gračanin je priliku dobio na startu drugog poluvremena, a golovima u 65. i 70. minutu uvećao je prednost svog tima na 3:0. Pet minuta kasnije još jedan rezervista, koji je odmah po ulasku u igru zatresao mrežu rivala, Vanja Avramović, za konačnih 4:0.

Voja Gačić - Mladost (Vojlovica) 4:0 (1:0)

Voja Gačić: Krčmar, Obradović, Halas, Marković, Ivanov, Ćalić (od 46' Babić), Dukovski (od 74' Dalipi), Drobnjak (od 46' Gračanin), Janačković, Cvetković (od 63' Nika), Kastartović (od 74' Avramović)

Mladost: Nikolić, Đ. Balog (od 46' R. Balog), Jankov, Makarun, Živkov (od 77' Pandurov), Đerfi (od 70' Stanojević), Žeželj, Sarić, Lečei, Ćosić, Todorović

Trener domaćih, Gačić, je nakon meča za naš portal izjavio:

- Čestitam mojim igračim na pobedi, kada se podvuče crta možemo reći da je ovo bila uspešna polusezona za nas. Nismo uspeli da se pojačamo na pravi način zbog samog ulaska u ligu, koji je bio iznenadan, i sada nas očekuje jako uzbudljiv prelazni rok. Roster je bio prožet omladincima i kadetima iz sopstvenog pogona, i na to smo posebno ponosni. Zahvaljem se svima koji su pomogli u prethodnom periodu, od uprave, navijača, pa sve do Sandre koja je imala ulogu ekonoma ove jeseni, ali je takođe bila i uz mene na klupi. 

Zimsku pauzu ekipa Voje Gačić provešće na petom mestu na tabeli, dok će gosti iz Vojlovice biti na osmoj poziciji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading