NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA: Sreća je bila na strani Bratstva!

Autor:

Sport

23.11.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Bratmilovca je napravio odličnu uvertiru za derbi sledeće nedelje!

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA: Sreća je bila na strani Bratstva!

Foto: FK Bratstvo Bratmilovce

U okviru 14. kola Međuopštinske Jablaničke lige sastav Radnički (Pertate) je ugostio ekipu Bratstva (Bratmilovce). Domaći su u meč ušli sa pete pozicije, dok su gosti u samom vrhu tabele i zauzimaju drugo mesto.

Republika

Od prvog minuta meča jasno se videlo da ans očekuje uzbudljiva utakmica, sa puno izglednih prilika za obe ekipe. Gostujući tim dolazi do prednosti u šestom minutu igre nakon gužve u šesnaestercu protivnika gde se najbolje snašao Aleksandar Kostić, koji je ostavio savršenu povratnu loptu na ivici kaznenog prostora, a na pravom mestu se našao Zlatko Nikolić, koji je pogodio gornji desni ugao gola golmana Stefana Mitrovića, 0:1.

Domaći su nakon primljenog gola preuzeli posed lopte i krenuli skoncetrisanije da kreiraju napade ka protivničkom golu, napadali su sa svih strana što se pokazalo uspešnim u 44. minutu iz prekida, lopta nakon centaršuta prolazi neometano kroz šesnaesterac, Đorđe Goranović se našao na pravom mestu i preusmerio loptu u mrežu, 1:1.

Mnogo bolja igra u drugom poluvremenu, dosta šansi na obe strane, igrač domaće ekipe, Miloš Cenić u roku od 15 minuta izlazi čak tri puta jedan na jedan sa golmanom, i sva tri puta je bio neuspešan. Nakon toga se pojavljuje nervoza kod igrača sastava iz Pertate i u 75. minutu igre Miloš Cenić dobija drugi žuti karton i napušta igru, tada gosti preuzimaju inicijativu i kreću ka golu protivnika.

Gosti do pobedonosnog gola dolaze u dubokoj nadoknadi u 95. minutu, u protivničkom kaznenom prostoru najbolje se snašao kapiten Miloš Tasić, koji je ušao sa klupe i ostavio loptu Stefanu Kostiću, koji pogađa mrežu protivnika i donosi pobedu svojoj ekipi, 1:2.

Radnički (Pertate) - Bratstvo (Bratmilovce) 1:2 (1:1)

Radnički: Mitrović, Mitić, Ilić (od 25’ Spasić), Pavlović, Goranović, Đikić, Stamenković (od 71’ Mi. Đorđević), Ma. Đorđević, Cvetković, Cenić, Janković.

Bratstvo: Jovanović, N. Nikolić, S. Kostić, Krstić (od 55’ Prokopović), Z. Nikolić, Dimitrijević, Đ. Tasić (od 76’ M. Tasić), Mitić (od 70’ Pešić), Cakić, A. Kostić, Rajković

U narednom kolu Bratstvo dočekuje ekipu iz Vlase (Derbi 2016), dok je sastav Radničkog po rasporedu slobodan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading