JESENJA TITULA IDE U GRABOVAC: Sinđelić je na pola puta do istorijskog plasmana u zonski rang takmičenja!

Autor:

Sport

22.11.2023

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošlogodišnji član nižeg ranga "pregazio" konkurenciju u okružnoj ligi!

JESENJA TITULA IDE U GRABOVAC: Sinđelić je na pola puta do istorijskog plasmana u zonski rang takmičenja!

Foto: FK Sinđelić Grabovac

U okviru 17. kola Pomoravske okružne lige ekipa Napretka iz Drenovca ugostila je sastav Sinđelića iz Grabovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa četvrte pozicije (31 osvojen bod), dok su gosti sa pet bodova više bili na liderskom mestu u prvenstvu.

Republika

Jako kvalitetan meč odigran je između dva tima iz gornjeg dela tabele, navijači su to prepoznali, njih oko 200 je ispratilo ovaj duel, i može se reći da su imali šta da vide. Napadački, ofanzivno od prvog minuta, bez štednje energije, sa borbom za svaku loptu.

Domaći su uspeli da povedu u 35. minutu preko Milana Stojkovića, ali se gosti nisu predali u tim trenucima, pokazali su karakter i posle samo pet minuta su stigli do izjednačenja, gol za Sinđelić postigao je Đorđe Vasilijević, 1:1.

Drugi deo meča pripao je u potpunosti gostujućim fudbalerima, stvorio je tim iz Grabovca veliki broj prilika pred golom domaćina, ali je uspeo da realizuje samo dve.

Republika

Foto: FK Sinđelić Grabovac

Ekipa Sinđelića

U 55. minutu Predrag Blagojević je pogodio za prvo vođstvo Sinđelića, i totalni preokret, 2:1. Deset minuta kasnije Vasilijević je svojim drugim pogotkom uvećao prednost svog tima, 3:1.

Pokušali su domaći da se vrate u meč, ali su do kraja susreta igrali onoliko koliko im je rival dozvolio, gosti su u potpunosti kontrolisali utakmicu, i bez većih problema su do kraja održali prednost od dva gola razlike.

Napredak (Drenovac) - Sinđelić (Grabovac) 1:3 (1:1)

Napredak: Pujkić, Stojković (od 57' Nestorović), Arizanović, Milosavljević, A. Stevanović, Simić, Rajković, Jovanović, Miletić, Milosavljević, Šljivić (od 46' M. Stevanović)

Sinđelić: Bjelica, Vojinović (od 32' Stojković), Popović, Blagojević, Dimić, Radovanović (od 85' Božić), Vasilijević, Kojčić, Sinđelić, Milojević 

Sinđelić je ovim trijumfom i zvanično jesenji prvak, i na dobrom je putu klub iz Grabovca da stigne do istorijskog plasmana u zonski rang takmičenja. Napredak će zimsku pauzu provesti na sedmoj poziciji na tabeli.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading