BOLJE TEŠKO DA JE MOGLO: Tim iz Borine je trijumfom u Lipnici osigurao titulu jesenjeg prvaka lige!

Autor:

Sport

21.11.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno jedna od najboljih sezona u poslednjoj deceniji u fudbalskom klubu Mladost.

BOLJE TEŠKO DA JE MOGLO: Tim iz Borine je trijumfom u Lipnici osigurao titulu jesenjeg prvaka lige!

Foto: FK Mladost Donja Borina

U okviru 13. kola Međuopštinske lige Jadar sastav Sinđelića iz Lipnice ugostio je ekipu Mladosti iz Donje Borine, oba tima su u ovaj meč ušla sa deobe liderske pozicije, sa po 32 osvojena boda.

Republika

Oba tima su u meč ušla sa dozom opreznosti, nije bilo previše rizika na svojoj polovini, ali i na polovini rivala jer je vrebala opasnost od kontranapada. Uglavom su udarci bili sa ivice kaznenog prostora, ali su golmani na obe strane bili na visini zadatka.

Nakon prvih 45 minuta duel dva najbolje napada i dve najbolje odbrane u ligi završen je bez golova. Drugi deo meča počeo je sa jednom izmenom, prvi je za igračima sa klupe posegao trener Sinđelića.

Drugi deo meča počeo je odlično za goste, posle samo dva minuta igre Mladost je stigla do vođstva. Boban Kovačević je odlično uposlio Dejana Petrovića, kome nije bilo teško da loptu smesti u mrežu golmana Jovića, deveti gol fudbalera tima iz Donje Borine u ligi, 1:0.

 

 

Krenuli su od tog trenutka domaći snažnije ka golu rivala, stvorili su par izglednih prilika, bilo je i udaraca ka golu golmana Despotovića, ali se u dva navrata isprečila prečka, dok se u jednoj situaciji lopta od stative vratila u polje.

Na isteku 80. minuta gosti rešavaju pitanje pobednika u gotovo preslikanoj situaciji kao kod prvog gola. Nikola Petrović upošljava rezervistu Marka Andrića, koji je samo četiri minuta od ulaska u igru glavom zatresao mrežu rivala, 2:0 za Mladost. 

Sinđelić (Lipnica) - Mladost (Donja Borina) 0:2 (0:0)

Sinđelić: Jović, N. Marković, Janjić, Janjić, Lazić, V. Marković (od 85' Đukanović), Crnogorčević (od 12' Radu), Pavlović, Dragićević, Cvijanović, Despotović (od 46' Stojaković), Filipović 

Mladost: Despotović, Ilić, Kojić, Spasenović, Bogdanović, Erić, Jović, Kovačević (od 65' Vladić), Petrović (od 77' Andrić), Aleksić (od 65' Đukanović), Petrović (od 88' Lazić)

Ovim trijumfom tim iz Donje Borine je stigao do titule jesenjeg prvaka, dok će Sinđelić zimsku pauzu provesi na drugoj poziciji na tabeli sa tri boda zaostatka za liderom, ekipom Mladosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading