OVAKO SE BORI ZA SVOJ KLUB: Povređeni kapiten Popović sa dva gola doneo trijumf svom timu na teškom gostovanju!

Autor:

Sport

12.11.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest koji će navijači znati da cene.

OVAKO SE BORI ZA SVOJ KLUB: Povređeni kapiten Popović sa dva gola doneo trijumf svom timu na teškom gostovanju!

Foto: FK B 2000 Aranđelovac

U okviru 11. kola Šumadijske lige Sever ekipa Gorski Car (Garaši) ugostila je sastav B 2000 iz Aranđelovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 14 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za sedmo mesto na tabeli, dok su gosti četiri boda više bili na deobi treće pozicije.

Republika

Došli su gosti na stadion "Garaši" u nešto slabijem sastavu, u protokolu je Stepanović upisao "samo" 12 fudbalera, ali to nije promenilo pristup igri svih prisutnih od prvog minuta.

Napadali su gosti kojima je pripalo prvo poluvremena, ali su tek pred kraj istog stigli do prednosti. Na isteku 41. minuta odličan prodor mladog Subotića, lopta stiže do kapitena Stefana Popovića koji postiže gol za 1:0. Treba napomenuti da je Popović i dalje pod povredom, ali je odlučio da ipak nastupi na ovom meču i da pruži koliko može.

Nastavili su gosti i od starta nastavka ofanzivu ka golu rivala, par kreiranih prilika i nakon jedne je opet savladan golman Krstović. Milićević je sa golom spojio Popovića koji je odličnim volej udarcem duplirao prednost ekipe B 2000, 2:0 u 52. minutu.

Opustili su se gosti u tim trenucima, i domaćin je uspeli da savladaju golmana Radisavljevića. Nakon greške u poslednjoj liniji tima, Aleksandar Kondžulović postiže gol i smanjuje zaostatak Gorskog Cara na 2:1 u 65. minutu.

Nisu pali gosti, primljeni pogodak ih je malo stabilizovao, i opet su preuzeli inicijativu na terenu. Pred sam kraj meča, na isteku 90. minuta veteran Srđan Točilovac postiže gol za konačnih 3:1 u korist sastava B 2000. 

Gorski Car (Garaši) - B 2000 (Aranđelovac) 1:3 (0:1)

Gorski Car: Krstović, Bogdanović, Drobnjak, Dimitrijević, Plećević (od 60' V. Krstović), Vujović (od 46' Pantelić), Jovanović, Kondžulović, Milanović, Stojanović (od 46' Ristović (od 60' Marinković)), Gligorijević

B 2000: Radisavljević, Teofanović, Blagojević, Simonović, Z. Subotić, Marković, B. Subotić, Ni. Milićević, Ne. Milićević, Popović, Točilovac 

Ovom pobedom ekipa B 2000 će zimsku pauzu provesti na trećoj poziciji na tabeli, trenutni zaostatak za vodećim dvojcem je dva boda, ali oba prvoplasirana tima tek treba da odigraju svoj meč poslednjeg kola.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading