DERBI PRVENSTVA OPRAVDAO OČEKIVANJA: Golman Dobriča, Jankovića doneo svom timu titulu jesenjeg prvaka! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.11.2023

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuvar mreže domaćina bio je neprelazna prepreka za učestale napade ekipe Jugovići.

DERBI PRVENSTVA OPRAVDAO OČEKIVANJA: Golman Dobriča, Jankovića doneo svom timu titulu jesenjeg prvaka! (VIDEO)

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

U okviru sedmog kola Opštinske lige Merošina ekipa Dobriča iz Bresta ugostila je sastav Jugovića. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa maksimalnih 12 bodova, što je bilo dovoljno za lidersko mesto, dok su gosti sa dva boda manje držali drugu poziciju na tabeli.

Republika

Derbi lige opravdao je sva očekivanja prisutnih navijača, tokom prvih 45 minuta igra se uglavnom bazirala na odmeravanje snaga na sredini terena. Oba tima su kalkulisala i dosta su oprezno igrala.

Na isteku 32. minuta Milojević neoprezno startuje nad gostujućim fudbalerom, i sudija pokazuje na belu tačku. Siguran realizator najstrožije kazne za goste bio je Nenad Stojković, 1:0 za ekipu Jugovići. 

Samo par minuta kasnije Dobrič stiže do izjednačenja, slobodan udarac sa nekih 25 metara izveo je na odličan način Stefan Dimitrijević, 1:1. Do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo. 

Republika

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Detalj sa početka meča

Drugi deo meča pripao je u potpunosti gostujućim fudbalerima, ređale su se prilike pred golmanom Dobriča, ali je realizacija u par situacija izostala zbog nepreciznosti napadača, ali i par odličnih odbrana golmana Nikole Jankovića. 

Pokušavali su fudbaleri Jugovića gotovo tokom celog drugog poluvremena, ali nisu uspeli da jednu od mnogobrojnih prilika pretvore u gol vredan celog plena i velikog trijumfa. 

Dobrič 1974 (Brest) - Jugovići 1976 (Jug Bogdanovac) 1:1 (1:1)

Dobrič 1974: Janković, Nikolić, I. Ilić, Milojević, S. Dimitrijević, Milenković, Radosavljević, Jovanović, Momčilović, Miladinović, Mitrović

Na klupi: Stojković, N. Dimitrijević, N. Ilić, Popović, Đorđević

Jugovići 1976: Kostadinović, Jovanović, Trajić, Conić, Ališanović, Milovanović, Savanović, Stojanović, Tasić, M. Kocić, Stojković

Na klupi: Minić, Ž. Kocić, Bulatović, Janković, Lukić, Radulović, Trajković 

Iz redova Dobriča su posle meča poručili:

- Pre svega želimo da naglasimo da je sudijska trojka perfektno odradila utakmicu, bez grešaka. Našim drugarima iz Jugbogdanovca čestitamo na priakzanoj igri i zahvaljujemo se na fer i korektnom duelu. Utakmica koja je mogla da ode na obe strane, ali s obzirom na našu igru u drugom delu, slađi bod ostaje nama, to moramo priznati. 

Ovim remijem završen je jesenji deo polusezone, Dobrič je ostao lider na tabeli sada sa 13 osvojenih bodova, dok je sastav Jugovića sa dva boda manje na drugoj poziciji. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading