POLUSEZONA STAJE U 90 MINUTA: Pitanje jesenjeg prvaka lige rešava se u Brestu!

Autor:

Sport

08.11.2023

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobrič ili Jugovići, ko će sa prve pozicije otići na zimsku pauzu?

POLUSEZONA STAJE U 90 MINUTA: Pitanje jesenjeg prvaka lige rešava se u Brestu!

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

U okviru sedmog kola Opštinske lige Merošina ekipa Dobriča iz Bresta ugostiće sastav Jugovića, utakmica je zakazana za nedelju, 12. novembar od 10 časova.

Republika

Maksimalni učinak na dosadašnja četiri ligaška meča "promovisao" je tim iz Bresta kao glavnog kandidata za plasman u viši rang takmičenja, u kojem se ekipa našla poslednji put pre šest godina. Sastav Balajnca je bio izazivač Dobriču, ali je lider na tabeli bio siguran u petom kolu, i sada ga očekuje novi izazov protiv "novog" prvog pratioca.

Imao je sastav Dobriča težak duel protiv Balajnca, ali je isti uspeo delimično bez problema da reši u svoju korist, vodio je tada tim iz Bresta sa 3:0, ali je na kraju susret završen rezultatom 3:2. Sada će lider biti pred novim izazovom, a prednost domaćeg terena će biti na njegovoj strani.

Republika

Foto: FK Dobrič 1974 Brest

Ekipa iz Bresta

Nedeljni gost u Brestu biće tim iz Jug Bogdanovića, koji se već nekoliko godina nalazi u samom vrhu tabele, ali ne uspeva da napravi iskorak i da plasmanom obezbedi takmičenje u višem rangu. Nakon remija na otvaranju sezone, napravljena je serija od tri trijumfa i sastav Jugovića u odličnoj formi ide na noge aktuelnom lideru.

Jako bitan meč se igra u nedelju za dalji tok prvenstva, Dobrič bi trijumfom otišao na plus pet u odnosu na prve pratioce, dok bi bilo koji drugi rezultat uneo dodatnu neizvesnost u borbi za najviši plasman na proleće. Ukoliko pak gosti osvoje ceo plen na gostovanju u Brestu, borba za prvom pozicijom će dobiti poptuno novu sliku.

Oba prošlogodišnja duela dobio je tim Jugovića, pred svojim navijačima rezultatom 4:0, dok je na gostovanju u Brestu gost slavio sa 5:1.

Dobrič (Brest) - Jugovići

Nedelja, 12. novembar od 10 časova

Teren u Brestu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading