OMLADINAC ISPRATIO GOSTE IZ IĐOŠA SA 17 GOLOVA U MREŽI: Potez fudbalera Borca za poštovanje!

Autor:

Sport

07.11.2023

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored brojčanog deficita, gosti su izdržali sve pogotke na terenu.

OMLADINAC ISPRATIO GOSTE IZ IĐOŠA SA 17 GOLOVA U MREŽI: Potez fudbalera Borca za poštovanje!

Foto: FK Omladinac Ravni Topolovac

U okviru poslednjeg kola jesenjeg dela prvenstva Međuopštinske lige Kikinda-Žitište sastav Omladinca iz Ravnog Topolovca ugostio je ekipu Borca iz Iđoša. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe liderske pozicije, dok su gosti sa šest bodova bili na devetom mestu u ligi.

Republika

Došli su gosti na stadion "Hercegovina" u oslabljenjom sastavu, njihov tim za ovaj meč je brojao samo devet fudbalera, pa i pre samog početka naslućivao ishod utakmice.

Tokom prvog poluvremena raspoloženi domaći fudbaleri, posebno Popov i Bakoš "napunili" su mrežu rivala. Fudbaleri Borca su na desetominutni odmor otišli sa čak deset golova zaostatka, (10:0). 

Drugi deo meča počeo je sa pet izmena u redovima domaćeg tima, tempo je bio lakši i opušteniji, ali i pored toga fudbaleri tima iz Ravnog Topolovca su uspeli da savladaju golmana Aćimova još sedam puta.

Zavesu na jesenji deo prvenstva Omladinac je spustio pobedom nad Borcem rezultatom 17:0, po jednom su u listu strelaca svoje prezime upisali Ćirovski, Vlajić, Tomović i Kuzman. Dva puta je mrežu rivala tresao Banč, dok je četri pogotka zabeležio Robert Bakoš. Glavna figura ovog susreta svakako je Ivan Popov koji je čak sedam puta slao loptu iza leđa golmana tima iz Iđoša.

Treba napomenuti da su gosti i pored brojačnog deficita izdržali sve golove u svojoj mreži hrabro na terenu, što je svakako za poštovanje, imajući u vidu da pojedini klubovi izlaskom sa terena "stižu" do službenih 3:0.

Omladinac (Ravni Topolovac) - Borac (Iđoš) 17:0 (10:0)

Omladinac: Đolai, Banč, Ćirovski, Rajlić, Kujundžić (od 46' Nadaždin), Popov, Pudar (od 46' Kuzman), bakoš, Savić (od 46' Novaković), Đukić (od 46' Tomović), Vlajić (od 46' Stajić)

Borac: M. Aćimov, Boškov, Kljajić, D. Aćimov, Mirkov, Stojanović, Spahić, Grujić, Tatomir

Ovom pobedom ekipa Omladinca je nastavila trku sa Vojvodinom za prvo mesto na tabeli, koje će tokom zimske pauze deliti upravo sa timom iz Bašaida, dok Borcu predstoji prelazni rok u kojem će pokušati da ojača igrački kadar kako bi tokom proleća beležio bolje rezultate.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading