KAD JE MUKA, MICE I ĐUKA: Druga uzastopna pobeda Prvog Partizana, savladan je neugodni sastav Gorobilja!

Autor:

Sport

06.11.2023

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užičani se "penju" ka sredini tabele.

KAD JE MUKA, MICE I ĐUKA: Druga uzastopna pobeda Prvog Partizana, savladan je neugodni sastav Gorobilja!

Foto: FK Prvi Partizan

U okviru 11. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Prvog Partizana (Užice) ugostila je sastav Gorobilja, domaći tim je u ovaj meč ušao sa sedam osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za 12. poziciju na tabeli, dok su gosti sa dva boda manje bili na 15. mestu u ligi.

Republika

Važnost meča za oba sastava kao da je previše opteretila igrače tokom prvih 45 minuta. Vodila se velika borba uglavnom na sredini terena, bez previše rizika sa loptom i sa po jednom ozbiljnijom prilikom pred golmanima na obe strane, koje su čuvari mreže uspešno ukrotili.

Drugi deo meča gosti započinju sa dve izmene, bolje ulaze u nastavak, organizovani napadi u par navrata stavljaju na veliko iskušenje golmana Đurića i odbranu Prvog Partizana.

Uvideo je stručni štab domaćeg tima da je potrebna sveža krv na terenu, sa dve izmene situacija je u velikoj meri poboljšana za Prvi Partizan, i to je doprinelo da se stigne do vodećeg gola. Centaršut Vukotića iskoristio je na pravi način Milisav Radojičić, 1:0, erupcija oduševljenja domaćih navijača. 

Stali su na loptu domaći nakon vođstva, pažljivo su zauzimali svaki metar terena i strpljivo su čekali svoju priliku iz kontranapada. Pred sam kraj meča, u kontri oboren je Radojičić, penal za Prvi Partizan. Precizan "sa kreča" bio je Marko Delić za konačnih 2:0.

Prvi Partizan (Užice) - Gorobilje 2:0 (0:0)

Prvi Partizan: Đurić, Stamatović, Kovačević, Lazić, Delić, Knežević, Vukotić (od 89' Baćković), Kovačević (od 60' Tomović), Poledica (od 84' Nikolić), Radojičić, Janković (od 60' Ćaldović)

Gorobilje: Gordić, De. Rakić (od 46' Mijailović), Đekić, R. Diković, N. Varničić, Sretenović, Stevanović (od 46' Marković), Sarić, M. Varničić, Du. Rakić, I. Diković (od 84' Gavrilović)

Ovim trijumfom ekipa Prvog Partizana je skočila na deobi desete pozicije na tabeli, i u sledećem kolu nakon dve vezane pobede idu na noge Rampi iz Požege, dok sastav Gorobilja dočekuje Omladinac (Zdravčići).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading