ZLATA VREDNI BODOVI NA NEUGODNOM GOSTOVANJU: Promašeni jedanaesterac domaćina je skupo koštao!

Autor:

Sport

06.11.2023

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idu tri boda za Bogutovac!

ZLATA VREDNI BODOVI NA NEUGODNOM GOSTOVANJU: Promašeni jedanaesterac domaćina je skupo koštao!

Foto: FK Bogutovačka Banja

U okviru 11. kola Međuopštinske lige FS Rasinskog okruga ekipa Jedinstva iz Godačice ugostila je sastav Bogutovačke Banje. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije i 13 osvojenih bodova, dok su gosti sa četiri boda manje držali 12. mesto u ligi.

Republika

Stadion u Godačici tradicionalno je teško gostovanje za gotovo sve timove u ligi, ali je ovoga puta ekipa iz Bogutovca od prvog minuta krenula sa dobrom igrom, što je rezultiralo velikim brojem prilika pred golom domaćina.

Uspevali su gosti da stignu do kaznenog prostora rivala, ali svi udarci, kojih je bilo 3-4 nisu pronašli put do mreže Jedinstva. Imali su priliku domaći fudbaleri da kazne promašaje Bogutovačke Banje, na isteku 30. minuta dosuđen je kazneni udarac za tim iz Godačice. Odgovornost je preuzeo Darko Mijailović, ali je njegov udarac "pročitao" golman Milanović, koji je uspeo i drugi pokušaj da odbrani.

Republika

Foto: FK Bogutovačka Banja

Bitan trijumf gostiju

Drugo poluvreme, ista priča na terenu, gosti su imali posed na svojoj strani, stvarali su prilike, ali lopta nije htela u gol nakon njihovih udaraca. Izmenama je trener Milićević uneo određene novine u igru svog tima, ali je realizacija pred golom rivala i dalje bila problem.

Kako je vreme odmicalo, domaći su takođe krenuli sa napadima na gol rivala, i nakon jednog takvog gosti su kreirali idealan kontranapad. Mihajlo LJubičić je izašao u situaciju 1 na 1 sa golmanom Andrijaševićem, i rutinskom realizacijom je doneo prednost svom timu, a ispostaviće se i da je tada postavljen konačan rezultat meča, 1:0 za Bogutovačku Banju.

Jedinstvo (Godačica) - Bogutovačka Banja (Bogutovac) 0:1 (0:0)

Jedinstvo: Andrijašević, Pejković, Arsović, Mihailović, Simović, Komatović, Žerađanin, Ćirović, Mijailović, Žarevac, Jeremić

Bogutovačka Banja: Milanović, Lukić, P. Kosovac, Korićanac, Bačarević, N. Kosovac, Pešić (od 65' Milošević), Kovačević, Ljubičić (od 90' Lekić), Bačarević, Žarčanin (od 72' Pejković) 

U sledećem kolu u Bogutovac stiže Omladinac (Drakčići), dok sastav Jedinstva ide na noge ekipi Jovo Kursule iz Cvetke.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading