TITEL NASTAVLJA TRKU ZA LIDEROM: Odlična partija domaćih fudbalera pred svojim navijačima!

Autor:

Sport

02.10.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti nisu imali ozbiljnijih prilika za postizanje gola.

TITEL NASTAVLJA TRKU ZA LIDEROM: Odlična partija domaćih fudbalera pred svojim navijačima!

Foto: FK Titel

U okviru osmog kola Druge novosadske lige ekipa Titela ugostila je sastav Čeneja, domaćin je do ovog meča osvojio 17 bodova, dok su gosti bili na četiri.

Domaći su od prvog minuta uspostavili svoj stil igre, imali su inicijativu, stvarali su prilike i za njihovo vođstvo se čekalo do 12. minuta. Mračajac je poslao dugu loptu u kaznenom prostoru Čeneja, tamo je prima Jovanov, i odlaže je do mladog Cetenjija koji je smešta u mrežu, 1:0. 

Nova promena rezultata viđena je posle sedam minuta igre od prve, dugačka lopta Fodora "pronašla je put" do defanzivca Titela, Siniše Đakovića koji glavom lobuje golmana Bičkajija, 2:0 za Titel.

Veliki broj prilika propustili su domaći do odlaska na odmor, dok su gosti uglavnom vreme provodili na svojoj polovini, sa par "izleta" na delu terena Titela. 

Za vreme pauze izvršena je jedna promena u redoviam domaćina, Bulić je ušao na teren, dok je Anđelković ostao u svlačionici. Upravo je rezervista iz redova Titela započeo akciju kod novog gola, nakon duplog pasa Bulić šalje oštar centaršut u kazneni prostor Čeneja, koji od noge Rogića završava u sopstvenoj mreži, 3:0.

Na isteku 58. minuta akcija dva brata, Miroslav Cetenji šalje loptu do Ferenca, koji svojim drugim pogotkom uvećava prednost svog tima na 4:0. Samo dva minuta kasnije Jovanov odlično probija i šalje loptu u mrežu rivala, 5:0.

Konačan rezultat meča postavio je Feren Cetenji u 79. minutu i tom prilikom je overio svoj het-trik, 6:0. 

Titel - Čenej 6:0 (2:0)

Titel: Jović, Đaković, S. Jovanov (od 56' Pešti), Fodor, Stojanović (od 34' Radin), Paunić (od 56' M. Cetenji), F. Cetenji, Mračajac (od 76' Smederevac), N. Jovanov, Anđelković (od 46' Bulić), Popović

Čenej: Bičkaji, Sučević, Rogić, Kovačević, Lovrenković, Plavšić (od 67' Vilotijević), Stojković, Milošev, Ćurčić, Miavec, Marković 

Iz redova Titela su posle meča poručili:

- Ovom prilikom želimo da se zahvalimo našim navijačima, kojih je bilo u velikom broju na ovoj utakmici, veliku zahvalnost dugujemo i šaljemo najvećim prijateljima kluba braći Kostić Stanku i Gojku, koji su uvek uz naš tim, u svakom smislu i segmentu te reči. 

U sledećem kolu Titel gostuje Borcu iz Rakovca, dok sastav Čeneja igra pred svojim navijačima protiv lidera na tabeli, Borca iz Novog Sada.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading