NIŽE LIGE NA REPUBLICI: Svi putevi vode u Botoš - vo na ražnju, seoska slava i borba Omladinca za opstanak! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Nižih liga gost FK Omladinac na seosku slavu.

NIŽE LIGE NA REPUBLICI: Svi putevi vode u Botoš - vo na ražnju, seoska slava i borba Omladinca za opstanak! (VIDEO)

Foto: Republika

Selo Botoš, seoska slava na Malu Gospojinu i "Niže lige" kao rado viđen gost. Naša ekipa uputila se baš 21. septembra u to zrenjaninsko selo da bismo se upoznali sa FK Omladinac i sadašnjim i bivšim fudbalerima koji su se na praznik sjatili u Botoš.

Ovaj klub, prema rečima predsednika Branislava Lazića, koji je dve i po decenije i predsednik mesne zajednice, napreduje zahvaljujući brojnim prijateljima, a on obećava da će u 15 prolećnih duela uzeti svih 45 bodova.

Do tada, Botoš će u nedelju ugostiti 150 dece na fudbalskom tirniru. Na Malu Gospojinu meštani su, između fudbala, dali obećanje da će na Miholjdan pasti pomirenje partizana i četnika u tom mestu, ali "bez izvini". 

A u njoj smo upoznali i Nigerijca Rafu, koji se u Botošu oženio Srpkinjom i dobio ćerkicu i naše papire. U znak zahvalnosti za pomoć ljudima iz Botoša, za njih je igrao fudbal dve i po godine pre nego što se oprobao u Kikindi.

Sve to moći ćete da pogledate u novoj epizodi "Nižih liga", koja će se premijerno prikazati večeras u 20 časova na Jutjub kanalu Republika news.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading