BORAC UPISAO NOVI TRIJUMF: Torbica i Petković po dva puta u metu za pobedu nad Rojkovcem!

Autor:

Sport

20.09.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi bodovi u Arnajevu od starta nove sezone.

BORAC UPISAO NOVI TRIJUMF: Torbica i Petković po dva puta u metu za pobedu nad Rojkovcem!

Foto: Facebook.com

lopta

U okviru četvrtog kola Prve beogradske lige (grupa B) ekipa OFK Borca iz Arnajeva ugostila je sastav Rojkovca, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa tri osvojena boda, dok su gosti imali jedan više.

Preuzeli su domaći inicijativu od prvog minuta, kontrolisali su posed i u 12. minutu su stigli do prednosti. Aleksandar Radovanović je probio po desnoj strani, loptu je poslao do Nikole Petkovića kome nije bilo teško da je smesti u mrežu, 1:0 za Borac.

Posle samo četiri minuta domaći udvostručuju svoju prednost, Stefan Torbica sa ivice kaznenog prostora savladava golmana Mijatovića, 2:0. Momentum je bio na strani Borca, pokušavali su igrači da dođu du ubedljivijeg vođstva, ali im to nije pošlo za nogom.

Republika

Foto: FK Borac Arnajevo

 

Trgli su se gosti od starta nastavka, zaigrali su dosta bolje i prvih 15 minuta drugog dela meča su pripali njima, ali u tom periodu nisu uspeli da dođu do pogotka.

U 63. minutu sve nade gostiju "raspršio" je Petković svojim drugim pogotkom, 3:0 za Borac. Konačan rezultat meča postavio je Torbica u 81. minutu, 4:0.

OFK Borac (Arnajevo) - Rojkovac 4:0 (2:0)

Borac: Marković, Radovanović (od 56' Marić), Nikolić, Torbica (od 82' G. Gligorić), A. Petković, Živanović, N. Petković, Adamović (od 82' Gajić), Jovičić, Milovanović (od 72' Pantelić), I. Gligorić (od 56' Milojević) 

Rojkovac: Mijatović, Dukić (od 53' N. Popović), Rabrenović, M. Popović, Stefanov, Lukić, Trifunović (od 53' Dimitrijević), Janković (od 75' Leontijević), Dragićević (od 53' Damjanović), Zelić, Isailović

U sledećem kolu Rojkovac dočekuje Beljinu, dok sastav Borca ide na noge ekipi Lisovića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading