GRAČANAC SRUŠIO "VOŽDA": Mladi sastav iz Ribnice ima za čime da žali nakon gostovanja Miločajcu!

Autor:

Sport

19.09.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minimalac dovoljan za tri boda domaćina.

GRAČANAC SRUŠIO "VOŽDA": Mladi sastav iz Ribnice ima za čime da žali nakon gostovanja Miločajcu!

Foto: FK Miločajac

U okviru četvrtog kola Raške okružne lige ekipa Miločajca ugostila je sastav Karađorđa iz Ribnice, domaćin je do ovog meča osvojio sedam bodova, dok su gosti i dalje na nuli.

Već u petom minutu domaći su imali odličnu priliku za vođstvo, ali je golman gostiju odlično ispratio dugu loptu. Nakon toga su gosti "odradili" dve školske akcije, ali završni udarac nije bio kvalitetan.

Nizale su se prilike na obe strane tokom prvih 45 minuta, jako mlad sastav iz Ribnice je u nekim trenucima imao inicijativu na svojoj strani, ali je falila kvalitetna završnica.

Ušli su bolje domaći u nastavak meča i to im se ubrzo isplatilo. Nakon kornera sa leve strane, lopta je od Bulatovića stigla do Bobana Gračanaca koji je glavom smešta u mrežu, 1:0 za Miločajac.

Prepustili su loptu rivalu domaći od vođstva, čekali su svoju priliku iz kontranapada, dok su gosti sa dosta igrača na polovini rivala kreirali akcije.

Igrači Karađorđa su pokušavali posedom da stignu do izjednačenja, dok su domaći bili fokusirani pre svega na odbranu svoje mreže, i da ukoliko se pojavi prostora ugroze rivala.

Tokom drugih 45 minuta gotovo da nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane, te je utakmica završena minimalnim trijumfom domaćina.

Miločajac - Karađorđe (Ribnica) 1:0 (0:0)

Miločajac: Đorđević, Marinković, Nikolić (od 80' Stojanović), Šiljković, Gračanac, Bulatović, Banković, Laković, Miodragović, A. Grujičić, M. Grujičić (od 88' Trifunović)

Karađorđe: Kosanović, Jablanović, Dimitrijević (od 64' Tankosić), Čingelić, Kojović, Novaković, Vujisić, Bojović, Trajčev (od 70' Gašović), Vuksanović, Obradović

U sledećem kolu Miločajac gostuje Borcu (Vraneši), dok sastav Karađorđa dočekuje Mladost iz Vrdile.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading