ĐOKIĆEV PROJEKTIL DOVOLJAN ZA TRI BODA: Gol za TV špice u Donjem Stopanju! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2023

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vredi pogledati.

ĐOKIĆEV PROJEKTIL DOVOLJAN ZA TRI BODA: Gol za TV špice u Donjem Stopanju! (VIDEO)

Foto: FK Plantaža Donje Stopanje

U okviru sedmog kola Zone Jug ekipa Plantaže iz Donjeg Stopanja ugostila je sastav Kosanice, domaćin je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio sedam bodova, dok su gosti zabeležili tri više.

Iako su fudbaleri Kosanice došli sa svega 11 fudbalera na ovaj meč, od prvog minuta su pokazali da nisu stigli sa belom zastavom, i da su željni nadigravanja i dokazivanja.

Tokom prvih 45 minuta igralo se uglavnom na sredini terena, sa povremenim "izletima" pred kaznenim prostorom rivala, ali golova nije bilo. Zatresli su domaći mrežu Kosanice "sa kreča", ali je pogodak poništen zbog indirekta.

U drugom poluvremenu stigao je umor goste, domaći su pritiskali konstantno i golman Šejić je kapitulirao u 57. minutu. Milan Đokić je pogotkom za TV špice doneo prednost Plantaži od 1:0. 

 

 

Kontrolisali su domaći do poslednjeg sudijskog zvižduka meč, trener je izvršio i tri izmene, kako bi osvežio svoj tim, što je na kraju dovelo da ekipa Plantaže slavi pogotkom Đokića iz 57. minuta.

Plantaža (Donje Stopanje) - Kosanica 1:0 (0:0)

Plantaža: Ivanović, Dimitrijević, Đokić, Ilić, Stojanović, Pešić, Đokić (od 87' Ignjatović), Prokopović (od 78' Janković), Nikolić, Stanković (od 63' Tasić), Stojanović

Kosanica: Šejić, Čomić, Vukoičić, Lazarević, Lukić, Joksimović, Mijajlović, Arsić, Mladenović, Miljković, Dragićević

U sledećem kolu Plantaža gostuje ekipi Dinamo Jug, dok sastav Kosanice dočekuje Jedinstvo Bošnjace.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading