SEFKERINCI SE ODRŽALI NA VRHU: "Lepotica" Plavšića pred kraj meča dovoljna za tri boda! (VIDEO)

Autor:

Sport

19.09.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličnu igru prikazali su gosti iz Bavaništa, ali su domaći ipak stigli do celog plena.

SEFKERINCI SE ODRŽALI NA VRHU: "Lepotica" Plavšića pred kraj meča dovoljna za tri boda! (VIDEO)

Foto: FK Tempo Sefkerin

U okviru četvrtog kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) ekipa Tempa iz Sefkerina ugostila je sastav BSK Bavaništa, domaćin je u dosadašnjem toku sezone osvojio sedam bodova, dok gosti imaju tri manje.

Na stadionu u Opovu od prvog minuta na obe strane se igralo otvoreno, napadački, nije se pridavala pažnja previše odbrani svoje mreže, već se igralo na gol više.

Serija prilika na obe strane nije donela promenu rezultata sve do pred sam kraj prvog dela meča. Nakon kornera domaćina, lopta se vraća u kazneni prostor, ispred gola se najbolje snalazi Zvonko Jakovljević, 1:0 za Tempo.

 

 

Igra i taktika se od starta nastavka meča nije promenila, napadaju i jedni i drugi u intervalima, ali je novi gol stigao tek u 77. minutu. Nakon kornera, loptu u kaznenom prostoru Tempa glavom u mrežu šalje Miloš Antić, 1:1.

Krenuli su igrači oba tima na sva tri boda nakon izjednačenja, i jedni i drugi se nisu zadovoljavali samo jednim bodom, ali su do kraja meča ipak domaći bili uspešniji.

Sa nekih 30-tak metara Mirko Plavšić uputio je loptu iz slobodnog udarca, ona završava u same rašlje, iznad mladog golmana Stojanovića, 2:1 za tim iz Sefkerina u 86. minutu.

 

 

Do poslednjeg sudijskog zvižduka promene nije bilo, bodovi ostaju Sefkerincima.

Tempo (Sefkerin) - BSK (Bavanište) 2:1 (1:0)

Tempo: Kozlovački, Janjić, Stamenković (od 46' Latković), Nikolić (od 56' Stanisavljević), Jovanović, Jakovljević, Plavšić, Simeon, Arsić (od 82' Krueziu), Janković, Anastasijević (od 46' Radomirović)

BSK: Stojanović, Trifkanović, Antić, De. Petrov, Marinkov, Da. Petrov, Ilić (od 46' Jovanović), Stošić (od 67' Trajković), Nika, Ivanović, Jelisijević

U sledećem kolu Tempo gostuje Jugoslaviji iz Jabuke, dok BSK dočekuje Borac iz Sakula.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading